Haberler

Uslanmıyoruz!

Güncelleme:

Alkol, 4 Gencin Hayatını Feci Şekilde Kaybetmesine Neden Oldu.

ADIYAMAN'ın Kahta İlçesi'nde, 4 genç birlikte alkol aldıktan sonra hız yaptıkları otomobilleri ile kaygan zeminde kontrolü kaybedince köprü inşaatına çarptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada 4 genç feci şekilde can verdi.

Feci kaza, gece geç saatlerde Kahta-Adıyaman karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Tekirdağ'da vatani görevini yapan 20 yaşındaki Serkan Tunç, yeni yıla ailesiyle girmek için izin alıp memleketi Adıyaman'a geldi. Serkan Tunç, dün gece yanına arkadaşları 19 yaşındaki Harun Alkan, 17 yaşındaki Mehmet Tevfik Saygın ve 17 yaşındaki Mehmet Bilgin'i alarak dolaşmaya çıktı. Serkan Tunç yönetimindeki 06 BU 033 plakalı otomobil ile dolaşmaya başlayan 4 arkadaş, 35 kilometre uzaklıktaki Kahta İlçesi'ne gidip burada bira içti. Geç saatlerde kent merkezine dönmek üzere yola çıkan gençler, otomobilde de bira içmeyi sürdürdü.

KÖPRÜ İNŞAATINA ÇARPTILAR

Alkolün etkisiyle hız yapan Tunç'un kullandığı otomobil yağış nedeniyle oluşan kaygan zeminin de etkisiyle Arıllı Köyü yakınlarında kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Tunç yönetimindeki otomobil, uyarı levhaları bulunmasına rağmen genişletme çalışmaları yapılan yolda Bircik Çayı üzerinde inşaatı süren Kalburcu Köprüsü'nün beton yığınına çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle otomobilin ön bölümü adeta yok olurken, 4 genç ise olay yerinde feci şekilde can verdi.

Yoldan geçenlerin fark ettiği kaza, güvenlik güçleri ile sağlık ekiplerine bildirildi. İhbarın ardından olay yerine gelen jandarmalar çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaptığı inceleme sonrası 4 kişinin de yaşamını yitirdiğini saptadı. Bu arada hurdaya dönen otomobilde bira şişeleri bulunduğu görüldü.

Kazada yaşamını yitiren 4 gencin otomobilde sıkıştıkları için çıkarılamaması üzerine itfaiye ve İl Afet Acil Müdürlüğü'nün kurtarma ekiplerinden yardım istendi. Çağrı üzerine olay yerine gelen ekipler, uzun süren çalışmalarının ardından otomobili parçalayarak 4 gencin cesedini sıkıştıkları yerden güçlükle çıkardı. Bu sırada, kazayı duyarak olay yerine koşan yakınları da, 4 gencin ölüm haberiyle şoke oldu. Gözyaşı dökerek kazaya isyan eden aileleri güvenlik güçleri teselli etmeye çalıştı. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonunda sıkıştıkları yerden çıkarılan cesetler, otopsi yapılmak üzere Kahta Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Bakmadan Geçme

Bu kadarı da fazla ama! Wanda Nara sere serpe poz verdi

Bu kadarı da fazla ama! Wanda Nara sere serpe poz verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title