Haberler

Ünlülerin Çiftliklerine Dadanan Hırsızlarından Biri Tutuklandı

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Kuşadası ilçesinde ünlü isimlerin çiftliklerindeki hırsızlık olayları ile ilgili yakalanan zanlılardan biri, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ünlü isimlerin çiftliklerindeki hırsızlık olayları ile ilgili yakalanan zanlılardan biri, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kuşadası Kirazlı Mahallesi yolu üzerinde bir köşesinde eski Başbakan Tansu Çiller'in evinin de bulunduğu dev çiftliğin diğer ucundaki müştemilatından ve çevredeki çiftliklerden hırsızlık yapan 2 kişiden biri yakalandı. Çiftlikler Vadisi olarak bilinen bölgede son 6 gün içerisinde 4 ayrı hırsızlık olayı meydana gelmişti. 2 hırsız, elinde tüfek bulunan bekçiye silahla ateş açmış ve ağır yaralanan bekçi Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Olayın ardından geniş çaplı bir araştırma başlatan Kuşadası polisi, zanlıların kimliklerini tespit etti. Çalışmalarını Kuşadası, Söke ve Didim'de yoğunlaştıran ekipler, Söke'de yaptığı operasyonla zanlılardan S.Ö.'yü yine hırsızlık yaparken kullandığı otomobille yakaladı. Hırsızlıklarda kullandıkları araçla birlikte Kuşadası'na getirilen S.Ö., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak Söke Cezaevi'ne konulan S.Ö'nün 20'ye yakın hırsızlıktan sabıkası bulunduğu öğrenildi.

Bu arada, zanlıların hırsızlık olayları sırasında kiralık araba kullandığı tespit edildi. Arabayı kiralayan firmanın sahibi de polis tarafından gözaltına alındı. İfadesi alınan araç kiralama firması sahibi serbest bırakıldı. Polis, kimliğini belirlediği diğer hırsızlık zanlısının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuşadası Aydın Söke Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title