Haberler

Ünlü Model Kendall Jenner Altın Diş Taktırdı

Güncelleme:

Özel bir derginin düzenlediği partiye katılan podyumların aranan ismi Kendall Jenner'ın altın dişi olay oldu.

Geçtiğimiz gece bir derginin partisine giderken kameralara yakalanan Kendall Jenner'ın yeni dişleri herkesi şaşkına çevirdi.

ŞİMDİLERDE KÖYLERDE YAŞLILAR TAKIYOR

Eskiden denizciler ağzına mutlaka bir altın diş taktırırmış. Hani olur da evinden uzakta bir yerde vefat ederse ve parasız pulsuz kalırsa, ağzındaki dişi satıp cenaze masraflarını karşılasınlar diye… Bu durum günümüzde de değişmedi. Özellikle köylerde yaşlı amcalar, teyzeler, paralarını yastık altı yapmaktansa, altın dişe yatırıyor. Yarın öbür gün bir şey olursa dişlerini satsınlar diye. Tabii sadece yatırım amaçlı değil, sırf zenginliğini gözler önüne sermek isteyenler de dişlerini altınla kaplatıyor.


DÜNYA STARLARI TAKTI, MODA OLDU

Ülkemizde daha çok statü sembolü olarak kullanılan dişler, yaklaşık dört yıl önce dünyaca ünlü starları da sarmıştı. Madonna'dan Rihanna'ya, Lana Del Rey'den Miley Cyrus'a, Lady Gaga'dan Charlie Sheen'e ve Justin Bieber'e kadar pek çok isim ya altın tel taktırıyor ya da altın kaplama yaptırıyordu. Diş üstüne elmas ve pırlanta taktıranlar da bir hayli fazlaydı. Üstelik bazı Hollywood ünlüleri işi biraz daha abartıp 32 dişini birden kaplatıyordu.

KENDALL JEENER DA AKIMA KAPILDI

Bu akıma podyumların aranılan ismi Kendall Jenner da katıldı. Fakat Kendall'ın diğer isimlerden tek farkı, o, kaplama ya da diş teli taktırmadı. Muhtemelen sol üst iki dişini çektirerek, yerine altın diş taktırdı.


GÖSTERMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI

İlk kez, Londra'da Love Dergisi'nin düzenlediği partide kameralara yansıyan görüntüsüyle bir anda ilgi odağı olan Jenner, ağzındaki dişleri göstermek için de ekstra bir çaba sarfetti.

(Kaynak: Sözcü)


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kendall Jenner Kadın Magazin Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title