Haberler

Üniversite Öğrencilerinden Köy Okullarına Destek

Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri, İhsaniye'nin Gazlıgöl beldesi ile Yukarı Tandır köylerinde bulunan okulların ecza dolaplarını yeniledi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri, İhsaniye'nin Gazlıgöl beldesi ile Yukarı Tandır köylerinde bulunan okulların ecza dolaplarını yeniledi.

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Sultan Demir, Merve Nur Turgay, Neziha Dikmen ve Betül Uzun, topluma hizmet dersi kapsamında çalışma alanı olarak Gazlıgöl beldesi ile Yukarı Tandır köyünü seçti.

Öğrenciler, köy ve kasaba okullarının temel ihtiyaçları arasında olduğu bildirilen ecza dolaplarının yenilenmesi için çalışma yaptı.

İl merkezindeki pek çok eczaneyi gezerek, okullar için gerekli malzemeleri toplayan öğrenciler, belde ve köydeki okullara teslim etti. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Merve Nur Gazlıgöl Dikmen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title