Haberler

Ümit Karan: Sen Kimsin Galatasaray'a Laf Atıyorsun

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski golcüsü, Pereira'nın "Galatasaray, Avrupa'da bitikti" sözleri üzerine Portekizli teknik adama "Sen kimsin kardeşim Galatasaray'a laf atıyorsun" diyerek sert çıktı.

Telegol yorumcusu Ümit Karan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya çok sert çıkıştı. Galatasaray'ın eski golcüsü, Pereira'nın " Galatasaray, Avrupa'da bitikti" sözeri üzerine Portekizli teknik adam için "Sen kimsin Galatasaray'a laf atıyorsun" diyerek sert çıktı.

"SEN KİMSİN KARDEŞİM"

Karan, "Bir kere sayın Pereira'nın Galatasaray hakkında böyl bir yorum yapmaya hakkı yok kardeşim. Sen kimsin kardeşim Galatasaray'a bitik diyorsun. Git kendi takımınla uğraş sanane Galatasaray'dan. Dua et ki bitik. Bitik olmasa sen bitik olacaktın. Bugüne kadar hiçbir hocadan duymadım böyle sözler. Saygı duyacaksın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Ümit Karan Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

500

Yorumlar (53)

yavuz sultan selim:

sen kimsin sahtekar taklacı. amigo musun spor yorumcusu musun bu tür kıt zekalı, iki lafı bir araya getirmekten aciz adamları yorumcu diye çıkarıyorlar. Ne var bunda adam doğruyu söylemiş, fransızların bitik olduğunu herkes görüyor bir tek sen görmüyorsun anlaşılan.

26
11
yanıtYanıtla
shn:

Ümit Karan sen kim yorumculuk kim, son yıllarda hak etmeyen hak etmediği koltuğa oturtturulunca böyle saçmalıklar çıkmaya başlıyor. Ama eseas tatlı su kurnazlığı senin Diröktörün Uluerende Gazetecinin sorusunu vermede direk cevaba geçince böyle algı operasyonu çıkıyor.

13
21
yanıtYanıtla
Fedai:

Hadi perira fenerin antrenörü Gs den ona ne diyelim de. . . . . . . . peki sen kimsin cümbük hangi sıfatla konuşuyorsun. Gündemde kalmak istiyorsun tabi ancak fenere sataşrak olur bu işler. . . . .

16
16
yanıtYanıtla
cem uzun:

viktorun başarısı ümütün başına vurmuş hazmedemiyo fenerin başrısını

15
17
yanıtYanıtla
xyz:

Sen kimsin ümit karan adama gazeteci bir soru soruyor oda ona kendi yorumunca açıklama getiriyor. Adam benim oyun sistemimi beğenmiyorsunuz ama ben 3 kulvarda yarışıyorum. Siz tek kulvarda yarışanlara bakın deyip bjk. ile gs. yi örnek veriyor ne var bunda.

16
13
yanıtYanıtla
Lakin:

Lan rutben kadar konus hoost

21
7
yanıtYanıtla
KaraMobil-IOS:

Helal sana budur Galatasaraylı olmak budur

11
16
yanıtYanıtla
Vatan:

Sen önce mekanların da masa masa dolanan eşine sahip çık sayın Karan biz biliriz senin mekanını

5
21
yanıtYanıtla
xxMobil-ANDROID:

Yalanmı lan, çokmu iyiydinizde elendiniz cinconlular, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna söylememiş atalarımız

12
12
yanıtYanıtla
fb liMobil-ANDROID:

gs bitikse bitiktir stadı bile devlet yaptı gerçekleri bilmek lazım ümitte bitikti acun sayesinde azıcık popüler oldu acunda fenerli ama ümit bunu bilmez herşeyi bilir ama haddini bilmez. bitik eski gs li.........

7
14
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title