Haberler

Ülgür Gökhan Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Çanakkale’de 30 Mart yerel seçimlerin ardından CHP’den tekrar Belediye Başkanı seçilen Ülgür Gökhan, katıldığı televizyon programında seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Çanakkale'de 30 Mart yerel seçimlerin ardından CHP'den tekrar Belediye Başkanı seçilen Ülgür Gökhan, katıldığı televizyon programında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Gökhan, "Seçimlerde böyle bir farkı bekliyordum" dedi.

Yerel seçimlerde CHP'den Belediye Başkanı seçilen Ülgür Gökhan, seçim sonrası Boğaz TV'de Gülçin Akın'ın sunduğu Ana Haber Bültenine konuk oldu. Başkan Gökhan, 30 Mart yerel seçimleri ile CHP'nin kazandığı zaferi değerlendirdi. Gökhan, "Doğrusu mütevazi olmak gerekirse 4-5 bin diyorlardı. Ben de diyordum ki eğer benim gezdiğim, temas kurduğum, yaptığım toplantılar, esnaf ziyaretleri, kamu ziyaretleri ve sokaktaki insanların bana yaklaşımlara baktığımızda ben daha fazla bir fark bekliyordum, 10 binden aşağı kabul etmiyorum. Arkadaşlar 6 bin 7 bin civarında bir fark bekliyordu ama fazlası çıktı. Bana gülücük atanlar demek ki yalandan gülümsememişler ve oyları ile aldığımız fark 13 bine yaklaştı. Güzel bir sonuç Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler arasında en büyük oy oranındaki farkı ben aldım" dedi.

12 yıldır hiç kimseyi dışlamadan siyaset yaptığını söyleyen Gökhan, "Hiç kimseyi hayatında dışlamadan herkese eşit davranıyorum. Ben şunu iddia ediyorum bana oy vermeyen %45 oy kullananların da bana karşı bir husumeti yoktur. Yönetici halkla bütünleşmeli ki beni hiçbir zaman başkan olarak göremezsiniz çünkü kahvede varımdır, yürüyüşte varımdır ve her yerde halkın içindeyim. Toplum bir macun gibidir sıktıkça bir yerden patlar. Tıpkı gezide olduğu gibi, hükümet geziyi okuyamadı. Daha doğrusu yandaşları okuyamadı. Orada 8 tane gencimizin hayatını kaybedeceğine, Başbakan çıkıp deseydi ki tamam taksimi çözeceğiz deseydi, şimdiye kadar iş bitmişti. Topluma deseydi tamam sözünüzü dileyeceğim dese ama tam tersine yaptılar 8 tane cana mal oldu, toplum gerildi. Şu anda Başbakan kazandı ama bence o yaralı bir kazaydı. Demokrasiye uygun olmayan seçimler itibariyle oy veren toplumun çocukları yetiştikçe AKP'nin oy oranı aşağıya iner. Dünyada yalnızlaşan iktidarın toplumu kucaklama şansı yoktur" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ülgür Gökhan Çanakkale Yerel Haberler

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Miçotakis'in 'Terör örgütü' çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Miçotakis'in "Terör örgütü" çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Bakmadan Geçme

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title