Haberler

Ulaştırma Bakanı Elazığ'da

Ulaştırma Bakanı Habib Soluk, Elazığ-Diyarbakır karayolunda yapımı süren 491 metre uzunluğundaki tünelde incelemelerde bulundu.

İş makinesine çıkarak tünelin birleşmesini sağlayan Soluk, kurban edilmek istenen koyunları azad etti.

Ulaştırma Bakanı Mehmet Habib Soluk, Elazığ-Diyarbakır karayolundaki Maden Tüneli'nin yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Kendisine eşlik eden yetkililerle birlikte tünel inşaatına gelen Bakan Soluk, tünel girişinde kurban edilmeyi bekleyen iki koyunun ayaklarının çözülmesini isteyerek, azad etti. Tüneli inceleyen bakan Soluk, daha sonra iş makinesine binerek, görevlinin yardımıyla Diyarbakır'ı Elazığ'a bağlayan tüneli birleştirdi.

Birleştirmenin ardından konuşan Ulaştırma Bakanı Mehmet Habib Soluk, "Elazığ'a birkaç sene sonra geldim. Pir geldik, bir geldik, tüneli biz açtık. Hiç bizden öncekiler yaptık ettik demesinler. Ellerine kollarına sağlık, ama bayrağı biz göğüsledik. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi. Ulaştırma Bakanı Mehmet Habib Soluk, açılışın ardından Sivrice ilçesindeki Karayolları Dinlenme Tesisleri'nde halkla bir araya geldi. Bakan Habib Soluk daha sonra uçakla Ankara'ya hareket etti. - Elazığ / Maden

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title