Haberler

Uğur Mumcu 24 Ocak’ta Anılacak…

Güncelleme:

Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu Ölümünün 18.Yıldönümünde 24 Ocak 2011 Pazartesi Günü Keşan'da Düzenlenecek Bir Törenle Anılacak.

24 Ocak 1993 tarihinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Gazeteci-Yazar uğur Mumcu ölümünün 18.yıldönümünde 24 Ocak 2011 Pazartesi günü Keşan'da düzenlenecek bir törenle anılacak.

Keşan Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenecek ve ADD ile demokratik kitle örgütleri ve siyasi partilerin katılımıyla gerçekleştirilecek Uğur Mumcu'yu anma töreni saat 12.30'da Uğur Mumcu Anıtı önünde gerçekleştirilecek.

Keşan Belediye Başkan Vekili İsmail Özkan Mumcu'nun Türkiye'de önemli bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, "Hain bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Mumcu,ülkemizde bir çok gerçeklerin ortaya çıkması için uğraşan bir aydındı.

Ama maalesef onun bu yaptığı çalışmalar bazı çevreleri korkuttuğu için kendisi hain bir saldırı sonucu yaşamını kaybetti ve aramızdan ayrıldı.Ama biz kendisini unutmadık ve unutmayacağız" diyerek 24 Ocak 2011 Pazartesi günü yapılacak Mumcu'yu anma törenine tüm Keşanlılar davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title