Haberler

Uğur Dündar, Edirne Kitap Fuarına Geliyor

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 4’üncü düzenlenecek Edirne Kitap Fuarı’nın onur konuğu gazeteci-yazar Uğur Dündar olacak.

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 4'üncü düzenlenecek Edirne Kitap Fuarı'nın onur konuğu gazeteci-yazar Uğur Dündar olacak. 07-16 Ekim 2016 tarihleri arasında Ekmekçizade Ahmet Paşa Kevransaray'ında kitapseverlere ve ünlü yazarlara kapılarını açacak fuar, 90 yazar ve 41 yayınevini ağırlayacak. Edirne'de kültür şöleni düzenleyeceklerini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "7'den 70'e kitapsever dostlarla bir kez daha buluşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Edirne halkının kültürel ve sanatsal etkinliklerde buluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen Edirne Belediyesi, bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştireceği kitap fuarını 07-16 Ekim 2016 tarihlerinde düzenleyecek. Recep Gürkan'ın Kültür ve Sanat Danışmanı Ender Bilar koordinatörlüğünde gerçekleşecek Edirne 4. Kitap Fuarı, 07 Ekim 2016 Saat 17.00'da düzenlenecek açılış töreni ile başlayacak. Bu yıl ki fuarın onur konuğu gazeteci yazar Uğur Dündar olacak.

Edirne'yi kültür ve sanat şehri yapmak için yola çıktıklarını ve bu hedef doğrultusunda kitap fuarını geleneksel hale getirdiklerine dikkat çeken Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Kentimizde yaşayan halkımıza ve eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, etkinlik süresince gerçekleştirilen sergi, panel, söyleşi ve imza günleri ile yayınevleri tarafından yayımlanan eserleri ve bu eserlerin yazarlarını okuyucuları ile buluşturmak için düzenlediğimiz kitap fuarının bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kitaplarla buluşturmak bizim en önemli görevimiz. 3 yıldır gerçekleştirdiğimiz kitap fuarlarına halkımızın yoğun talebiyle karşılaştık. Fuara katılan yazarlarımız ise kentimizden mutlu ayrıldı. Kitap fuarının bu kadar çok ilgi görmesi ise, Edirne'nin kültür düzeyinin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor" ifadelerini kaydetti. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Belediye Başkanlığı Recep Gürkan Uğur Dündar Yerel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

IV. Baudouin kimdir? "Cüzzamlı Kral" kimdir? BİM AKTÜEL 14 MAYIS KATALOĞU! 14 Mayıs Salı günü BİM indirimli ürünleri! YALI ÇAPKINI 70. BÖLÜM FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm fragman tek parça izle! Seyran ölecek mi? İzmir 19 Mayıs Konserleri 2024! 19 Mayıs ücretsiz etkinlik ve konserler nerede? Hangi sanatçı nerede konser verecek? 19 Mayıs Ankara etkinlikleri: Ankara'da etkinlik olacak mı? 19 Mayıs etkinlikleri neler? ANKARA ETKİNLİK TAKVİMİ! KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127916 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Selahaddin Eyyubi hangi milletten? Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi!
Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title