Haberler

Ufka Yolculuk Ödülleri Sahiplerini Buldu

Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Son Peygamber Platformu’nun organize ettiği Samsun il organizasyonunu Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün üstlendiği “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları-4”te dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Son Peygamber Platformu'nun organize ettiği Samsun il organizasyonunu Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün üstlendiği "Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları-4"te dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

3 Nisan 2016 Pazar günü Türkiye'nin tüm ilinde ve internet üzerinden online olarak Samsun'dan 6 bin 700 kişinin başvurduğu ve dünyanın her yerinde yaklaşık 360 bin kişinin müracaat ettiği "İdeal İnsan Son Peygamber'in Hayatı" konulu yarışmanın ödül töreni gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Yusuf Ertürk, "En geniş katılımlı sivil bilgi yarışması olan Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları'nın dördüncüsü, 81 il, 803 ilçe ve KKTC'deki sınav merkezlerinde, internet üzerinden ise dünya gelenide başarıyla tamamlanmıştır. 3 Nisan 2016 Pazar günü gerçekleştirilen ve 7'den 70'e her kesimden ana-oğul dede-torunun birlikte katıldığı sınava, yaklaşık 360 bin kişi müracaatta bulundu. Engellilerin de katılabildiği yarışmaya, Türkiye genelindeki 360 cezaevinden 231'indeki yaklaşık 10 bin mahkum iştirak etti. Yarışmaya 10 yaş altındaki 15 bin 145 öğrenci bulunurken, en fazla ilgi 162 bin 628 kişiyle 10-15 yaş arası ortaöğretim öğrencileri tarafından gösterildi. Samsun'dan 6 bin 700 kişi yarışmaya başvurdu" dedi.

Konuşmanın ardından sinevizyon gösterisi ve tasavvuf musiki dinletisi yapıldı. Daha sonra 3 kategoride yapılan yarışmanın ödül töreni düzenlenerek dereceye girenlere ödülleri verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Samsun Yerel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar? Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ne zaman, saat kaçta? Aziz Yıldırım ne zaman basın açıklaması yapacak?
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title