Haberler

U2 Konserine Sayılı Günler Kaldı

Türkiye Tarihinin En Büyük Stadyum Konserine İmza Atacak Ünlü İrlandalı Rock Grubu U2'nun '360 Derece Avrupa Turnesi' Kapsamında İstanbul'da Vereceği Konsere 15 Gün Kaldı

Türkiye tarihinin en büyük stadyum konserine imza atacak ünlü İrlandalı rock grubu U2'nun '360 Derece Avrupa Turnesi' kapsamında İstanbul'da vereceği konsere 15 gün kaldı. Blackberry sponsorluğunda Live Nation tarafından düzenlenen U2 '360° Avrupa Turnesi'nin İstanbul ayağı, Pozitif ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) iş birliği, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı desteğiyle 6 Eylülde gerçekleştirilecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak U2 konserinden önce saat 19.30'da İngiltere'nin önemli alternatif rock gruplarından Snow Patrol sahne alacak. Konser için kapılar saat 13.00'de açılacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'na erken gelmek hem ulaşımı kolaylaştırırken, 100 lira üzerinden satışa sunulan saha içi bilete sahip ilk 2 bin 500 müziksevere konseri en önden izleme şansını verecek. 2010 yılının en büyük etkinliği olacak konser, şimdiye kadar Türkiye'de gerçekleştirilen en büyük ve en kalabalık stad konseri olacak. Konsere geliş ve gidişlerin rahat bir şekilde gerçekleşmesi için Pozitif ve IKSV, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ulaşım için alternatifli rotalar ve farklı merkezler üzerinden U2 konserine özel seferler organize etti. Konser sonrası dönüşte yine aynı hatlar üzerinden konulacak ek seferlerle İstanbul'un çeşitli merkezlerine sorunsuz ulaşım imkanı olacak.

Sirkeci-Halkalı banliyö treni hattı ile TCDD Sirkeci-Halkalı yönündeki banliyö treni ile son durak olan Halkalı istasyonunda, Avcılar-Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme metrobüs hattı ile Yenibosna durağında, Aksaray-Havalimanı hafif metro hattı ile Yenibosna durağında inilerek, buralardan Olimpiyat Stadı'na kalkacak özel otobüslerle konser alanına ulaşılabilecek.

Stad çevresindeki metro inşaatı nedeniyle stadın doğu?kuzey bağlantı yolları kullanılamayacak. Stada gelmek için 0-3 Karayolu'nun (TEM) Mahmutbey gişelerine gelmeden Atatürk Olimpiyat Stadyumu batı?güney tabelalarını takip ederek, TEM kuzey yan yola girmek gerekecek. Bu yola giren araçlar tabelalar ve yönlendirme ekipleri aracılığı ile stadın ilgili otoparklarına yönlendirilecek.

Konserin biletleri, Biletix üzerinden ve Garanti Paramatik'lerden alınabiliyor. Stadın her bölgesinden sahnenin rahatça izlenebileceği konserin bilet fiyatları 50 ila 375 lira arasında değişiyor. (SBE-KÖS-ZBD) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Pendikspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Pendikspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title