Haberler

Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi Vali Çelik'i Ziyaret Etti

Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

Bedensel engelli vatandaşların hayatın içinde olmalarını sağlayacak projelere valilik olarak her zaman destek vereceklerini dile getiren Vali Çelik, engelli vatandaşların yaşamlarını daha kolay hale getirmek adına devletimiz tarafından yapılan çalışmaları anlattı. Eskişehirlilerin engelli vatandaşlarımıza karşı çok duyarlı olduğunu bildiren Vali Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı nezdinde Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü kurulduğunu bildirdi. Vali Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak sözlerini bitirdi.

Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Eşen de, Eskişehir Valiliğinin engelli vatandaşlara karşı olan duyarlılığını her zaman gösterdiğini belirtti. Engelli vatandaşların valilik binasındaki işlemlerini daha rahat yapabilmesi için bir dizi tedbir alındığını hatırlatan Başkan Eşen, "Engelli vatandaşların daha rahat işlerini görebilmesi için Valilik tarafından vilayet meydanına ve bina içerisine kabartma yürüyüş bantları konulmuştur. Görme engelli vatandaşlarımız için ise bina içinde kabartma yazı ile hazırlanmış kroki yerleştirilmiştir. Tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşlarımız için de engelli asansörü daha modern hale getirilerek yenilenmiştir. Başta şahsınız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Eşen Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title