Haberler

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi

Türkiye Basketbol Erkekler 2

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi play-off ilk tur ilk maçında Pertevniyal'i yenerek seride 1-0 öne geçen Genç Telekom'da, antrenör Timuçin Meriç, 'Gerçekten beklenen oldu ve çok çekişmeli geçen maçı kazanarak seride 1-0 öne geçtik' dedi.

Her iki takımın da diğer takımı oyun düzeninden çıkartmak için gerekli savunma önlemlerini aldığını belirten Meriç, şöyle konuştu:

'Maçın ilk yarısında Pertevniyal, Barış ve Orhan ile çok etkili oldu ve üstünlüğü ele geçirdi. Biz ise 2.5 periyotluk zaman diliminde beklediğimiz hücum organizasyonlarını gerçekleştiremedik. 3. periyodun ortalarında alan savunmasına dönerek maçta dengeyi kurduk ve şut yüzdemizi arttırarak skor avantajını ele geçirdik. Önemli oyuncumuz Sertaç'ın maç içinde parmağının çıkması ve ardından 5 faulle oyun dışı kalması bizi zorlasa da diğer oycularımız ellerinden geleni yaptı. Rakibimizin pota altından etkili olmasını zaten bekliyorduk ve buna da hazırdık. Oyunun son bölümünde Uğur ve Göktaş ile skor bulurken, topa da daha fazla sahip olarak üstünlüğümüzü korumayı başardık.'

- İSTANBUL'DAKİ 2. MAÇ-

İstanbul'da oynanacak ikinci maçın da ilkinden farklı olmayacağını ifade eden Meriç, 'Bu seri öncesinde de yaptığım açıklamada saha avantajının önemli olmayacağını söylemiştim. İstanbul'da da Ankara'dan farklı bir mücadele yaşanmayacak. Tek fark, bu maçın Pertevniyal için son şans olması. Bu nedenle rakibimiz maça daha çok asılacak ve kazanmayı daha çok isteyecektir. Biz de gerekli önlemleri alarak 1-0'ın avantajını kullanmak istiyoruz' diye konuştu.

Pertevniyal ile Genç Telekom arasında yapılacak ilk tur 2. maçı, 31 Mart Çarşamba günü saat 18.00'da İstanbul'da oynanacak.

(BĞR-GKH) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title