Haberler

Türk Eğitim-sen'den ÖSYM'ye Tepki

Türk Eğitim-sen Ödemiş Temsilciliği, ÖSYM Tarafından 2011 Yılında Sınav Güvenliğini Daha da Artırmak Amacıyla Alınan Yeni Güvenlik Önlemlerini Protesto Etmek İçin İmza Kampanyası Başlatacak

Türk Eğitim-Sen Ödemiş Temsilciliği, ÖSYM tarafından 2011 yılında sınav güvenliğini daha da artırmak amacıyla alınan yeni güvenlik önlemlerini protesto etmek için imza kampanyası başlatacak.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Ödemiş Temsilcisi Tuncay Ünsal, imza kampanyasını 29 Ocak'ta Ödemiş Öğretmenevi önünde başlatacaklarını belirtti. ÖSYM'nin açıkladığı, 'sınavlar öncelikli olarak il merkezlerinde yapılacak' ifadelerine tepki gösteren Ünsal, Ödemiş'in yıllardır bu tür sınavlarda hiçbir sıkıntı yaşamadığını ve örnek bir ilçe olduğunu belirtti. Özkan, Küçük Menderes Havzası'nın merkezi konumundaki Ödemiş'te yapılan sınava 2008 yılında 2 bin 738, 2009 yılında 2 bin 445 ve 2010 yılında 2 bin 617 öğrencinin sorunsuz bir şekilde girdiğini ifade etti.

Ünsal, 'Türk Eğitim-Sen olarak, ÖSYM'nin yapmış olduğu bu uygulamayı kınıyor, bir an önce vazgeçmesini talep ediyoruz. Bu konuyla ilgili, 29 Ocak 2011 Cumartesi günü Ödemiş Öğretmenevi önünde başlatacağımız imza kampanyasına tüm öğrencilerimizi, velilerimizi, eğitim çalışanlarını ve Ödemiş halkını davet ediyoruz' dedi.

(DÖ-BEL-ÜNS) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title