Haberler

Türk Deniz Havacılığı'nın 100. Yılı

Deniz Hava Komutanlığında düzenlenen halk gününde uçak ve helikopterler gösteri uçuşu yaptı.

Türk Deniz Havacılığı'nın 100. yılı dolayısıyla düzenlenen halk gününde Deniz Hava Komutanlığının envanterindeki uçak ve helikopterler gösteri uçuşu yaptı.

Kartepe ilçesinde bulunan pistteki uçak ve helikopterlerle gelişmiş silah sistemlerini inceleyen vatandaşlar, hava araçlarının gösteri uçuşunu izledi.

Etkinliğe katılan Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, komutanlara teşekkür ederek, 100. yılın hem ülkeye hem de deniz havacılarına hayırlı olmasını diledi.

Etkinliğin yapılacağı alana sabah saatlerinde geldiğini ve komutanlarla kahvaltı yaptığını ifade eden Albayrak, daha sonra uçak ve helikopterleri incelediğini söyledi.

Albayrak, kendisinin iyi bir jandarma olduğunu kaydederek, "Allahım her zaman gökyüzünde, karada ve denizde en ufak bir şeye mahal vermesin. Tarihimiz hep başarılarla dolu, bundan sonra da böyle devam edecektir. Envanterdeki uçak ve helikopterleri gezerken çok duygulandım. Hakikaten Türk Silahları Kuvvetlerinin bu kadar donanımlı helikopter ve uçaklara sahip olmasından gurur duydum. Müthiş cihazlar, çok modernler... Hem havada hem de denizde müthiş işler yapabilen helikopterler ve uçaklarımız var" diye konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Abdurrahim Albayrak Kartepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title