Haberler

Antalya Turizm Fuarı'nda 25 Bin Katılımcı Hedefleniyor

Güncelleme:

Bu yıl 26-27 Ekim tarihlerinde Antalya Expo Center'da gerçekleştirilecek olan Antalya Turizm Fuarı'nda 25 bin katılımcı hedefleniyor. Fuarda 300'e yakın katılımcı stantları ile birlikte 600 üzerinde turizm paydaşı olan markanın katılacağı bildirildi.

Bu yıl 26-27 Ekim tarihlerinde Antalya Expo Center'da 25 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan Antalya Turizm Fuarı'nda 25 bin katılımcı hedefleniyor. Fuarda 300'e yakın katılımcı stantları ile birlikte 600 üzerinde turizm paydaşı olan markanın katılacağı bildirildi.

Turizm endüstrisinin tüm dinamiklerini beşinci kez bir araya getiren Antalya Turizm Fuarı (ATF23) 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyoneli ve paydaşına tekrardan ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 26-27 Ekim tarihlerinde Antalya Expo Center'da 25 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan Antalya Turizm Fuarı'nda iki gün boyunca yüzde 100 turizm konuşulacak. Yıllık B2B turizm ticaret fuarı ve kongresinde Türkiye'nin, Avrupa, CIS, GCC ve iç pazar operatörleri, acenteleri ve sağlık kuruluşları, Türkiye'nin önde gelen otelleri, hizmet, teknoloji üreticileri ve Hosted Buyer katılımı ile kurumsal seyahati de kapsayan 500'ün üzerinde katılımcı marka yer alacak.

ATF23 destinasyonlar, havayolları ve havalimanları, oteller ve tatil köyleri, tema parkları ve turistik yerler, tur operatörleri, DMC'ler, kruvaziyer hatları, spalar, mekanlar, diğer toplantı tesisleri ve seyahat teknolojisi şirketleri dahil olmak üzere turizm endüstrisinin her sektöründen katılımcıları ağırlıyor. Antalya Turizm Fuarı'nda seyahat ticareti endüstrisinin yeni ortaklıklar kurması ve bölgedeki en önemli oyuncularla mevcut iş ilişkilerini güçlendirmesi hedefleniyor.

Bu sene ATF23 logomuza ay ve yıldızı da ekledik"

Fuarın açılışı dolayısı ile gazetecilerle bir araya gelen Antalya Turizm Fuarı Kurucusu Selçuk Meral, "300'e yakın katılımcı stantları ile birlikte 600 üzerinde turizm paydaşı olan marka katılıyor. 25 bin metrekarede 25 bin katılımcı hedefliyoruz. İç pazarı çok önemsiyoruz, biz kendi adımıza üzerimize düşeni yapıyoruz. Türkiye'nin urun kalitesi yurt dışından daha iyidir. Sadece ekonomik şartlar değil insanımız dünyayı da gezmek istiyor. Ucuz hayat dönemi bitti, hayat ucuzlamadığı surece tatil de ucuzlamayacaktır. Hem nicelik hem de nitelik olarak büyüdüğümüz bir sezon olacak" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Turizm

Antalya Seyahat Turizm Ekonomi Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title