Haberler

Turan "1 Kasım Coşkusu Sınırları Aştı"

AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Av. Bülent Turan ve Ayhan Gider AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği teşekkür programına katıldı.

AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Av. Bülent Turan ve Ayhan Gider AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği teşekkür programına katıldı.

Programda konuşma yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, "Sizin de şahitlik ettiğiniz gibi bugün mazbatalarımızı aldık. Allah aldığımız görevlerin hakkını vermeyi, güzel işler yapmayı nasip etsin. Bu yıl içerisinde aldığımız ikinci mazbata oldu. Vakit kaybetmeden çalışmamız gerekiyor. 5 aylık süreçte patinaj yaptık. Hem Çanakkale'mizin hem de Türkiye'mizin ciddi anlamda hizmete ihtiyacı var.

Seçimden seçime çalışmak bizim işimiz değil. 7 Haziran'dan bugüne gelen süreçte o Ankara'dan vakit buldukça Çanakkale'de hemşerilerimizle beraber olduk. Belki başka partinin işi olabilir seçim dışında kavga etmek, fitne, polemiğe vesile olmak ama biz elimizden geldiği kadar ailelerle, yönetimlerle daha sık bir araya gelerek dört yılı beraber şekillendirerek dört yılın bitiminde Çanakkale'ye en çok yakışan partinin AK Parti olduğunu dosta düşmana göstereceğiz inşallah. Bugün bir teşekkür yemeğinde bir aradayız. Yoğun bir dönemi bir arada geçirdik. Eşlerinizi, çocuklarınızı ihmal ettiğiniz zamanlar oldu. Bunun en büyük mükafatını milletimizin %50 oyuyla yaşadık. 1 Kasım akşamı coşku dikkat ettiyseniz Türkiye'yi aştı. Sadece Çanakkale, Lapseki, Biga, Çan değil Bosna Hersek'te, Gazze'de kutlamalar yapıldı. Bu bize AK Parti'nin sınırları aşan bir umudun adı olduğunu gösteriyor. AK Parti'nin rakibi artık hizmette de, oyda da, söylemde de kendisidir. AK Parti'nin başarı çıtasını biz yukarı çıkaracağız. % 25'i aşamayan bir parti hiçbir zaman Türkiye'ye umut olamaz. 92 yıllık bir parti CHP. Burada Mustafa Kemal'in, İnönü'nün hatıraları var. Her koşulda CHP'ye oy veren zaten belli bir kitle var. Böyle bir partinin hala %25 oy alması utanılacak bir tablodur. Neredeyse iki katı oy aldığımız bir parti bizim rakibimiz olamaz. O yüzden bizim tek rakibimiz yine AK Partililerdir. Şunu da söyleyeyim CHP'ye, MHP'ye oy verse de "iyi ki AK Parti kazandı" diyen çokça insan var. Gönlü bizden yana olan çok hemşerimiz var. Bu işin kralını AK Parti'nin yapacağını herkes biliyor. Teşkilatlarımızın motivasyonu arttı. Bu heyecanı, enerjiyi taze tutacağız. Bize oy versin vermesin herkesin vekili olacağız. Teşkilat faaliyetlerimizde kucaklayıcı olacağız. İlçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy saha çalışmalarımız sürecek. Sandıkta bizi tercih etmeyen vatandaşlarımızın oyuna önümüzdeki dönemde talip olacağız. Tercih edilmeme sebebimizi öğrenecek, bunun üzerine değerlendirmelerde bulunacağız. Artık Çanakkale'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hizmetin en iyisi için herkesle birlikte çalışmaya hazırız. Bizim önceliğimiz Çanakkale. 4 yıllık sürede nasıl hizmet edilebileceğini tüm Çanakkale görecek" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title