Haberler

Tribünlerden Sabri'ye Islıklı Tepki

Hazırlık maçında Inter ile karşılaşan Galatasaray'da ısınma sırasında tribünler tarafından çağırılan Sabri Sarıoğlu'na bir bölüm sarı-kırmızılı taraftar tepki gösterdi.

Galatasaray, Türk Telekom Arena'da oynanan dostluk maçında, eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter'i 1-0 mağlup etti. Wesley Sneijder, eski takımına attığı golle, sarı kırmızılılara galibiyeti getiren isim oldu. Galatasaray'da ısınma sırasında tribünler tarafından çağırılan Sabri Sarıoğlu'na bir bölüm sarı-kırmızılı taraftar tepki gösterdi.

SABRİ'Yİ ISLIKLADILAR

Maç öncesi Sabri Sarıoğlu tribünler tarafından çağrıldı ancak taraftarların yarısı tecrübeli futbolcuyu ıslıkladı. TT Arena'da kadrolar anons edilirken de bir kısım Galatasaray taraftarı Sabri Sarıoğlu'nun ismi okununca ıslıklayarak protesto etti.

SÖZLEŞMESİ ELEŞTİRİ KONUSU OLMUŞTU

Sabri'nin sözleşmesi uzatıldığında Galatasaray taraftarı, aldığı ücret ile ilgili büyük tepki göstermişti. Özellikle sosyal medyada, deneyimli futbolcu için eleştiriler yapılmıştı. Sözleşmesini 1+1 yıllık uzatan Sabri Sarıoğlu, bu sezon sarı kırmızılı kulüpten 1.6 milyon Euro kazanacak.

TARAFTAR SERCAN'A DA TEPKİLİ

Galatasaray TT Arena'da ağırladığı Inter maçında tribünlerde ıslık yağmuru vardı. 81. dakikada Chedjou'nun yerine oyuna dahil olan Sercan Yıldırım, tribünlerden yoğun tepki aldı. Top Sercan Yıldırım'ın ayağına geldiği her an tribünler yuhaladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise protestolar sonrası tribünlere dönerek ellerini açtı ve taraftarların protestolarını engellemek istedi.

Sercan Yıldırım geçen sezon Balıkesirspor formasıyla Galatasaray'a gol atmış ve gol sonrası sevinciyle Galatasaray taraftarları tarafından tepki toplamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sercan Yıldırım Sabri Sarıoğlu Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Coskun:

Bence bu adami bu takimdan göndermek bu yilin en flas tranferi olurdu, beceriksizligi ile milyon euro kazaniyor, yaziklar olsun.

14
2
yanıtYanıtla
CEY CEY:

BEN FENERBAHÇELİ OLARAK SABRİ EMEKTAR FUTBOLCUDUR ISLIKLANMAYI HAK ETMİYOR ISLIKLAYANLAR ÇOK AYIP ETMİŞ

8
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

o ıslıklayanlar fb li değilse bende bişe bilmiyorum. karaktersizler. .

1
7
yanıtYanıtla
sniper:

sabriye giydiren arkadaşlar yıllardır şu sayfalarda Sabri 2 üçlü çekitirp 3 Ferrari aldı bu adam top falan oynamıyor dediğimde Reyiz die götünü kaldırdınız bu adamın şimdi aldığı parayı duydunuzdamı sevmiyorsunuz , Sabri yüzünden kombine almadım , ama bu adamı siz böyle yaptınız futboldan anlmayan goy goycular yaptı.

5
1
yanıtYanıtla
yunus:

önce başınıza çıkardınız beş para etmez insanı sonra da dert yanıyorsunuz. Sabrinin yapabileceği son meslek futbolculuktur çünkü topa vurmayı bilmiyor.

6
0
yanıtYanıtla
ugyr:

3 lig adami bu

5
0
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

gerizekalılara bakın sabriyi alkışlayanlar fb liymiş. . . ulem fb taraftarının sizin maçta ne işi var kafayı kırmadık o kadar biz kendi maçlarımızda tribünde oluruz sizin gibi değiliz

4
1
yanıtYanıtla
gs sevdası:

sabrı galatasaraya geldgnden berı fener yenemıyoz belsten para kazanan ne guzel ya bıde cıkıp kendını savunuyo bn olsam sabrıyı kulunten degıl ıstanbula sokmam futboldan anlamaz senden top toplayıcı bıle olmaz kaldkı futbolcu olasın

2
0
yanıtYanıtla
Coskun:

Bu sabri torpi ile GALATASARAY''da futbol kosturmuyorsa ben sakallarimi kestirecegim :-)

1
1
yanıtYanıtla
en iyi gideceğin yer uludağ:

gs hareket yapan hareketin allahını görür. sercan naş naş bu saatten sonra feriştağı gelse seni gs tutamaz se bizim için bittin.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title