Haberler

Trabzonspor Ligden Çekiliyor

Trabzonspor Basketbol Takımı, kapatılmanın eşiğine geldi.

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde büyük sıkıntılar çekerek mücadele eden Trabzonspor Basketbol Takımı, kapatılmanın eşiğine geldi.

Medical Park'ın sponsorluktan çekilmesinin ardından bir türlü destek ve yeni sponsor bulamayan kulüp başkanı Saner Ayar, kulübün 2.5 milyon TL olan borcunu daha aşağılara indirmek için görüşmelerini sürdürüyor. Kulübü kesinlikle satmayı düşünmeyen başkan Saner Ayar'ın, 1-2 gün daha görüşmelerini sürdüreceği ve ardından bir basın toplantısı düzenleyerek takımın geleceğiyle ilgili kararını açıklayacağı öğrenildi.

Gerekli desteğin bulunmaması durumunda takımın ligden çekilerek, kapatılmasının da gündemde olduğu vurgulandı. Trabzonspor'dan tamamen bağımsız olarak hareket eden Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği'nin gerekli desteği bulamaması nedeniyle kapatılma ihtimalinin bulunması, Bordo-mavili taraftarları isyan ettirdi. Taraftarlar, "Basketbola elvada demiyoruz, dedirtmiyoruz" adıyla kampanya başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title