Haberler

Trabzonspor Kulübü Eski Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu Açıklaması

Trabzonspor Kulübü eski başkan yardımcılarından İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bir yabancı transfere verdiğiniz para ile Trabzonspor'un altyapısını yeniden yapılandırabilirsiniz" dedi.

Hacıosmanoğlu, düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor'un değişeme ihtiyaç duyduğunu söylediklerini belirterek, "Değişim devam ettiği sürece Trabzonspor'un, hedeflediği başarıları yakalayamayacağını söyledik. Keşke biz yanılsaydık, başarılar yakalanmış olsaydı" diye konuştu.

Yapılanma adına ileriye doğru değil, geriye doğru bir gidiş olduğunu ileri süren Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Dünyada bizim örnek alacağımız kulüpler var. Bu kulübün geçmişte nasıl beslendiği belli. Trabzonspor'un kurtuluşu için altyapının yeniden yapılanması gerekiyor. İspanya'ya gittiğimde Barcelona, Trabzon'da futbol okulu açmak istiyordu. Demek ki burada bir cevher var. İspanya'dan bunu görebiliyorlar. Trabzonspor büyük bir kulüp ama altyapısına baktığınız zaman, barakalardan oluşan binalarda Trabzonspor'un altyapısı. Genç oyuncuların eğitimini ve nasıl beslendiğini kimse takip etmiyor. Karadeniz'deki takımlarının da kurtuluşu bu yoldan geçiyor. Bir yabancı transfere verdiğiniz para ile Trabzonspor'un altyapısını yeniden yapılandırabilirsiniz. "

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un şampiyonluğu kaybetmesinin nedeninin sahada mücadele eden futbolcu ya da teknik direktörün yanlış taktiklerinden olmadığını da ifade ederek, "Bu bize yapılan ilk değil, 4. şampiyonluğumuzun elimizden alınışı. Fenerbahçe'nin şampiyonlukları çalmasına müsaade etmemiş olsaydık şimdi 4 şampiyonluğumuz daha olacaktı" dedi.

TFF Başkanlığına Trabzonlu bir adayın adının geçtiğini anımsatan Hacıosmanoğlu, "Yıldırım Demirören'nin evinde toplantı yapılıyor. Beşiktaş ve Galatasaray kulübü Mehmet Atalay'ın ismini söylüyor. Ama ne hikmetse bizim başkanımız 'Biz onu istemiyoruz. Biz Mehmet Ali Aydınlar'ı başkan adayı göstereceğiz' diyor" diye konuştu.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in amacının Trabzonspor'a hizmet etmekse, yola güçlü isimlerle devam etmesi gerektiğini belirterek, "Sayın başkan, transferleri yapıp, takımı hazırlık kampına gönderdikten sonra kongre kararı alıp Trabzonspor'u gündem yapacak iş adamlarını yönetiminize alın" ifadesini kullandı.

- TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title