Haberler

Trabzonspor-Dinamo Mınsk Maçı Notlar ve Kadrolar

Stat.HAKEMLER.TRABZONSPOR.

Stat: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Stephan Studer (), Sandro Pozzi (), Sladan Josipovic ()

TRABZONSPOR:

1 Onur ()

61 Zeki ()

23 Giray ()

22 Mustafa ()

28 Celustka ()

7 Volkan ()

8 Soner ()

18 Aykut ()

92 Olcan ()

10 Adrian ()

12 Henrique ()

YEDEKLER: 89 Zeki, 4 Aykut, 9 Emre, 15 Malouda, 19 Abdülkadir, 25 Alanzinho, 32 Yusuf

DİNAMO MINSK:

1 Sulima ()

20 Veretilo ()

6 Palitsevich ()

26 Kantsavy ()

19 Danilau ()

4 Simovic ()

10 Nikolic ()

16 Coto Pages ()

22 Stasevich ()

21 Alonzo

88 Adamovic ()

MAÇTAN NOTLAR:

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Dinamo Minsk ile oynanadığı maçı Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, protokol tribününden izledi. Bordo ; mavi yöneticilerde tam kadro olarak maçı izledi. Trabzonspor'da yabancı kontenjanı boşaltılamadığı için lisansı çıkarılamayan yeni transferlerden Jose Bosingqa da maçı tribünden izledi.

COLMAN'IN YERİNE SONER

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Dinamo Minsk ile oynadıkları ilk maçtan farklı olarak sadece kart cezalısı olan Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'ın yerine Soner Aydoğdu'yu ilk 11'de sahaya sürdü. Avrupa kupalarında oynadıkları ilk üç maçta kadrosunu korumaya özen gösteren Akçay, istikrardan vazgeçemeyeceğini gösterdi. TRİBÜNLER TAMAMEN DOLDU

Trabzonspor'un Dinamo Minsk ile oynadığı maçta tribünler tamamen oldu. Bordo ; mavili taraftarlar maç için satışa sunulan biletleri günler öncesinden tüketirken tribünlerde büyük bir coşku yaşandı. Bordo-mavili taraftarlar maç önünde futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladılar. Karşılaşmayı az sayıda Dinamo Minsk taraftarı da izledi. Bordo ; mavili taraftarlar maç öncesi kendilerine dağıtılan bayrakları sallayarak görsel bir şölen yaptı.

MAÇ ÖNCESİ MİNİ KONSER

Bordo ; mavili takımın Dinamo Minsk ile oynadığı maç öncesi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda müzik şöleni yapıldı. Karadeniz bölgesinin yetiştirdiği ünlü müzisyenler maç öncesi mini konserler vererek Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bayram havası yarattı. Karadeniz sanatçıları adına konuşma yapan kemençe sanatçısı Yusuf Cemal Keskin, "Bir gün kupa gelirse onu zemzem suyuyla yıkayıp Trabzon'a getirmeliyiz" dedi. POLİSTEN KARABORSA OPERASYONU

Trabzonspor'un Dinamo Minsk ile oynayacağı maçın biletleri iki gün önceden tükenmişti. Bilet bulmak için maç günü stat gişelerine giden bordo ; mavili taraftarlara kara borsa bilet satmaya çalışan kişiler ise Trabzon Emniyet güçleri tarafından göz altına alındı.

11 YABANCIDAN 3'Ü 11'DE

Yabancı kontenjanını boşaltma konusunda sıkıntılar yaşayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Akçay, Minsk ile oynanan maçta mevcut 11 yabancı oyuncudan sadece Adrian, Henrique ve Celustka'ya 11'de şans tanıdı. Malouda ve Alanzinho'yu yedek kulübesinde oturtan Akçay, kart cezalısı olan Colman'ın yanı sıra Sol Bamba, Zokora, Janko, Emerson ve lisansı yetişmeyen Bosingwa'yı kadroya almadı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzon Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title