Haberler

Trabzonspor'da 3 Başkan Adayından Kahvaltıda Dostluk Mesajı

Trabzonspor'un yarın başlayacak kongresinde başkanlığa adaylıklarını koyan İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta, kahvaltıda dostluk mesajları verdi.

Trabzonspor'un yarın başlayacak kongresinde başkanlığa adaylıklarını koyan İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta, kahvaltıda dostluk mesajları verdi.

KOLTUĞA OTURTTU

Üç başkan adayı, cumartesi ve pazar günkü kongrede camiadaki gerilimi azaltmak için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu sabah düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Tesislere önce Muharrem Usta, 5 dakika sonra da Celil Hekimoğlu giriş yaptı. İdari binanın üçüncü katındaki başkanlık makamına çıkan her 2 adayı da çok sıcak biçimde karşılayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bu koltuk çok sıcak. Ateşi hissedin" diyerek kısa süreyle makam koltuğuna oturttu.

Bir süre makam odasında sohbet eden 3 başkan adayı, daha sonra basın mensuplarının yanına geçti. Ankara'da yaşayan Trabzonspor kongre üyesi işadamı Şükrü Kuleyin'in girişimleriyle gerçekleştirilen organizasyon öncesinde birbirleriyle şakalaşan başkan adayları, "Biz aslında hep böyleydik de sizin haberiniz yoktu" dedi.

"DERDİMİZ, SEVDAMIZ TRABZONSPOR"

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, böyle bir organizasyonu hatırlamadığını ve bir ilki yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Trabzonspor'un elbette ki abileri var ama hep bekliyorlar ki, bize gelsinler, biz tavsiyede bulunalım. Şükrü Bey, üçümüze de gelerek böyle bir organizasyon yaptı. (Trabzon'un medeni bir şehir olduğunu dünyaya gösterelim) dedi. Bizim derdimiz de sevdamız da Trabzonspor. Buraya gelmeden önce makamda, önce Muharrem Bey sonra Celil Bey'in ikisini de teker teker koltuğa oturttum, (ateşini hissediniz biraz kongreye girmeden önce) dedim. Bizim koltuk sevdamız yok. Tek sevdamız Trabzonspor'un başarılı olması. Allah Trabzonspor'u özlenen başarılara hangimiz taşıyacaksa ona başkanlığı nasip etsin. Her ikisi de inanıyorum ki aynı duyguları taşıyordur. Trabzonspor'u birisi şampiyon yapsın biz de onu alıp omuzlarımızda taşıyalım."

"CEZA ALSAM DA TRİBÜNDE OLACAĞIM"

Trabzonspor'da 2.5 senedir başkanlık yaptığını hatırlatan İbrahim Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkan olmak ayrı şey, başkan olduktan sonra yönetmek ayrı şey. Herşey tecrübe istiyor. İki sene kötü bir sezon yaşadık. Sadece Avrupa'da ufak bir başarımız vardı. Bunları açıklamamdaki sebep, neden başkan adayı olduğumu bilmeniz içindir. İkinci sene hakikaten bizden kaynaklanan bir olaydan sonra Trabzonspor bugünkü puanda olsaydı, (biz 2 senedir başaramadık, üçüncü sezonumuzda da başaramıyoruz) deyip daha iyi yapacak olan arkadaşlara destek olurduk. Ama ne yazık ki Galatasaray maçından sonra bizim nezdimizde Trabzonspor'a yapılan operasyonları dünya gördü. Trabzonspor bugün 17 değil, çok daha iyi puanlarda olabilecek durumdaydı. O yüzden tekrar aday oldum. Yoksa, (bu koltukta oturalım da Trabzonspor ne olursa olsun) diye düşünmek, en büyük ihanettir. Kongrenin de bu dostluk havasında geçmesini, kongre bittikten sonra da bunun sürmesini diliyorum. Bilmiyorum yöneticilikten düştükten sonra tribüne gitme şansım var mı ama, Pazartesi günü ceza verecek olsalar da, kim başkan olursa olsun aynı şekilde üçümüz o tribünde oturup Trabzonspor'un maçını seyredelim. Bu kongre öncesi verilen bir görüntü değil, kongreden sonra da sürecek bir görüntü. Trabzonspor için hayırlısı neyse o olsun."

USTA: "DOSTLUK MESAJI VERECEĞİZ"

Başkan adaylarından Muharrem Usta'da Trabzon'un futbolun ve sporun başkenti olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı:

"Bu başkentten Türkiye'ye çok iyi dostluk mesajı vermemiz gerekiyor. Spor bütün dünyada dostlukların aracıdır. Trabzon'da şu veya bu nedenle ortaya çıkan tablo var ki, bu tablo bütün camiayı üzüyor. Biz bugün bütün Türkiye'ye ve camiaya mesaj vermek istedik. 2.5 sene önce de seçimi kaybettiğimizden bugüne kadar kırıcı olmadan dostluklar içinde geçmesi gereken bir süreci yaşadık. Elimizden geldiği kadar gayret ettik. Bu kulüp sonuçta bizim. Trabzonspor başkanı bizim başkanımız. Bundan sonra gelecekler için de aynı şey geçerli. Seçime kadar değil, var olduğumuz sürece bu dostlukları sürdürmemiz lazım. Tüm delegelere ve taraftarlara bir mesaj veriyoruz. Tek bir insanımızın rencide olmayacağı çok güzel bir kongre geçirerek Türkiye'ye (Trabzonspor bu, medeniyet, dostluk, kardeşlik bu) mesajını vermemiz gerekiyor. Bu bir seçim. 3 kişi birden kazanmayacak. Kim kazanırsa kazansın hepimiz Trabzonspor için yine var olacağız, yine koşmaya devam edeceğiz, yine kol kola devam edeceğiz. Sıkıntıda da mutlulukta da bu hayatı kucaklamaya devam edeceğiz."

HEKİMOĞLU: "KÖTÜ GÖRÜNTÜYÜ ORTADAN KALDIRDIK"

Bir diğer başkan adayı Celil Hekimoğlu ise özlenen bir tabloyu gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını vurgularken sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye çapında imajımızda sanki kavga eder bir görüntü var. Biz sayın başkanla da Muharrem beyle de sürekli konuşuyoruz. Ama bazıları, basına yansımıyor. İçimizde kavga yok ama dışarıda öyle bir görüntü var. Bu buluşmayla bunu da kapatmış olduk. İnşallah kongreden sonra yine el ele kol kola Trabzonspor bayrağını en yukarı taşımak için birlikte mücadele ederiz."

KOL KOLA POZ VERDİLER

Konuşmaların ardından İbrahim Hacıosmanoğlu, kongredeki rakiplerinin ellerini havaya kaldırdı ve basın mensuplarına dostluk pozu verildi. Organizasyon daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

ORTAK DİVAN BAŞKANI BELİRLEDİLER

Bu arada başkan adaylarının büyük tartışmaların çıkması beklenen kongre divan başkanlığı seçimi için de ortak aday belirlediği öğrenildi. Trabzon'un merkez belediyesi olan Ortahisar Belediye Başkanı avukat Ahmet Metin Genç'in 3 adayın da isteğiyle kongre divan başkanlığına aday gösterileceği, yardımcısının ise kongre üyesi Şükrü Kuleyin olacağı belirtildi. Ayrıca kongre divan heyetine her aday birer isim önerecek. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Muharrem Usta Trabzonspor Türkiye Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title