Haberler

Hanımefendi Işık'tan Gönüllere Dokunan Ziyaret

Güncelleme:

Vali Mehmet Alpaslan Işık'ın eşi hanımefendi Munise Işık, Dursun Fakih Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ederek gönülleri fethetti.

Vali Mehmet Alpaslan Işık'ın eşi hanımefendi Munise Işık, Dursun Fakih Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ederek gönülleri fethetti.

İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş'ın eşi Melek Taş ve İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya'ın eşi Zübeyde Çetinkaya'nın da eşlik ettiği ziyarette hanımefendi Munise Işık'ın yakından ilgilenerek bir süre sohbet ettiği huzurevi sakinleriyle gerçekleştirdiği sıcak ve samimi diyaloglar gönülleri ısıttı. Hanımefendi Işık'ın kendileriyle yakından ilgilenmesi ve hazırlanan programa katılarak sevinçlerine ortak olması huzurevi sakinlerinin yalnızlıklarını unuttururken tek tek hediyeler verdiği ve hayır dualarını aldığı yaşlı vatandaşlarımızın yüzlerindeki mutluluk ise görülmeye değerdi.

Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlanan program, huzurevi sakinlerinin seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle devam ederken programın sonunda yaşlı gönüllere hitap eden hanımefendi Munise Işık, "Sizler bizim varlık sebebimizsiniz. Sizlerle böyle bir program aracılığı ile bir araya gelmekten dolayı sizler kadar bizler de çok mutluyuz. Yaşanan pandemi nedeniyle sizlerle çok fazla bir araya gelemedik. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geliriz. Yaşlılarımıza hürmeti emreden bir medeniyetin mensupları olarak sizlerin varlığı bizim en büyük gücümüz. Şu bir gerçek ki, gelecek nesillere örnek olmak, onlara saygı ve sevgiyi öğretmek istiyorsak, öncelikle yaşlılarımıza değer verdiğimizi onlara göstermeliyiz" dedi.

Hayli renkli, neşeli ve anlamlı görüntülerin yaşandığı ziyarette hanımefendi Munise Işık, yaşlıların sadece sevgiye, saygıya, hürmete ve daima hatırlanmaya ihtiyaç duyduklarını belirterek, bu gerçek ışığında yaşlıların daima yanlarında olacaklarını vurguladı ve "Siz değerli büyüklerimize, sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum" dedi.

Hanımefendi Munise Işık, Dursun Fakih Huzurevindeki programının ardından daha sonra Sevgi Evlerini ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi. Karaman Valiliği/ BASIN

Kaynak: Habermetre / Toplum

Mehmet Alpaslan Işık Mustafa Çetinkaya Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title