Haberler

Togar, Yeni Hizmet Binası ve Kent Meydanı Projesi İçin Esnafla Bir Araya Geldi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy merkeze yapmayı planladığı yeni hizmet binası ile kent meydanı projesini hayata geçirmek için esnaf ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy merkeze yapmayı planladığı yeni hizmet binası ile kent meydanı projesini hayata geçirmek için esnaf ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, seçim çalışmalarında vaat ettiği kent meydanı ve yeni hizmet binası projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. İlk olarak belediye hizmet binasının altındaki işyeri sahipleri ile bir araya gelerek proje hakkında bilgi verdi. İlçenin merkezinde planlanan projede yeni hizmet binası, kent meydanı, kapalı otopark ve vatandaşların oturabilecekleri parkların olacağı modern ferah ve adından söz ettirecek, ilçenin mührü olacak bir meydan oluşturulacak.

Projeye başlamadan önce kentsel dönüşüm yapmayı planladığı eski belediye binası altındaki esnafı toplayan Togar, esnafın proje hakkındaki görüşlerini dinledi ve projeyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Marka kentler, marka şehirler meydanları ile anılır. İlçemiz çok eski ve köklü bir ilçe olmasına rağmen gelişme ve modernleşme bakımından diğer komşu ilçelere göre çok geride seyrediyor. Biz de ilçemize modern bir görünüş katmak için kent meydanı projemizi hazırladık. Tekkeköy ilçemize giren yolu öncelikle tek şerit olarak düzenleyeceğiz. Yolun kenarlarına vatandaşlarımızın gece gündüz rahatça gezebilecekleri ışıklandırmaları yapılmış çiftlik caddesinin adeta bir benzerini yapacağız. Kent meydanı ve yeni hizmet binası projemizi de hayata geçirdiğimizde adından söz ettirecek meydanı ve çehresi ile anılacak modern bir ilçe meydanımız olacak" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Togar Tekkeköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title