Haberler

Terörü Kınayıp İş Bıraktılar

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (Eğitim-İş) Fethiye Temsilciliği, Ankara’da yapılan barış mitinginde meydana gelen patlamayı kınadı.

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (Eğitim-İş) Fethiye Temsilciliği, Ankara'da yapılan barış mitinginde meydana gelen patlamayı kınadı.

Yapılan açıklamanın ardından Eğitim İş Sendikası Başkanı Uğurcan Küçükala ve sendika üyeleri Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi önünde toplanan Eğitim Sen, KESK, DİSK, TTB'nin eylemine dersek verdiler.

Eğitim İş Fethiye Temsilciliği binasında açıklama yapan sendika üyeleri Ankara'da çeşitli demokratik kitle örgütlerinin ve siyasi partilerin düzenlemiş olduğu mitingde meydana gelen patlamayı kınadı. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu bağlı sendikalar ve Eğitim İş, terörü, terörü siyaset edinenleri ve terörden nemalananları kınamak amacıyla 12 Ekim Pazartesi günü iş bıraktılar. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Belediyesi Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

DOSTUM:

tüm sendikalar devlete ve millete karşı kurulmuş yasal terör örgütüdür. yaptığınız eylemi kime karşı yapıyorsunuz iş bırakıyorsunuz ama o günkü maaşınızı alıyorsunuz. yaptığınız eylem bombayı patlatanların çokta UMURUNDAYDI SANKİ.

2
0
yanıtYanıtla
ADINIZ YAZIN:

Bunların hepsi vatan haini. Talimat Kandilden Selo dan. Geçen hafta şehitler gelirken halay çekiyorlardı.

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title