Haberler

Telltale Games Dolu Dolu Geliyor !

Telltale Games, bildiğiniz gibi PC oyuncularına uzun yıllarından ardından tekrardan başarılı macera oyunları sunan bir firma olmayı başardı.

The-Walking-Dead-header

Telltale Games, bildiğiniz gibi PC oyuncularına uzun yıllarından ardından tekrardan başarılı macera oyunları sunan bir firma olmayı başardı. Özellikle firma, son yıllarda piyasaya sürdüğü; The Walking Dead, The Wolf Among US ve Game of Thrones oyunları ile gerçekten büyük bir başarıya imza attı. Şimdiyse sonunda firma çalışanlarından Job J. Stauffer beklenen açıklamayı gerçekleştirdi!

Oyun serilerini aynı diziler gibi sezonlara ve bölümlere bölen firma, aynı zamanda yapımlarında sunduğu çeşitli seçim imkanlarıyla da macera oyunu severleri etkilemeyi başarmıştı. Yapımlar her ne kadar bazı bölümleriyle düşük puanlara layık görülseler de genel itibariyle fazlasıyla başarılı seriler haline geliyordu. Özellikle The Walking Dead'den çok uzun süredir yeni sezonla ilgili bir açıklama yapmayan firma, bugün gelen açıklamayla birlikte bu sessizliğini bozdu.

Stauffer'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, The Walking Dead'in yeni sezonunun bu sonbahar aylarında geleceği ve bunun dışında her yaşa hitap edecek yeni oyun serilerinin de yine sonbahar aylarında duyurulacağını açıkladı.

Two of our most ambitious finales yet; a new series premiere for all ages; the return of TWD; surprises. Telltale's Fall 2015. Stay close!

— Job J Stauffer (@jobjstauffer)

The Walking Dead'in yeni sezonu, özellikle yapımın TV dizisinin takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle uzun süredir bekleniyordu. Lakin gelecek olan bu yeni serilerin ise ne olacağı henüz belli değil. Darısı The Wolf Among US'ın başına diyoruz…

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

The Walking Dead Game of Thrones Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title