Haberler

    Game Of Thrones Oyunu Geliyor!

    Ünlü kitap serisi ve dizi Game of Thrones 'un oyunu da geliyor!

    Ünlü kitap serisi ve dizi Game of Thrones 'un oyunu da geliyor!

    İlk olarak kitap serisi olarak tüm Dünya'yı kasıp kavurmaya başlayan Game of Thrones, daha sonra diziye dönüştürülmesiyle birlikte önlenemez bir fırtına haline geldi. Şimdilerde ise Telltale Games tarafından Game of Thrones, bilgisayarlar ve oyun konsolları için de eşsiz bir platforma dönüştürülmeye çalışılacak.

    The Walking Dead ve The Wolf Among US gibi oyunlarında yapımcılığını yapan Telltale Games özellikle The Walking Dead oyunlarında yakaladığı başarıyı ve bölüm bölüm oyun sunma stratejisini Game of Thrones oyunuyla da devam ettirmek istiyor. Yapım şirketi diğer oyunlarında olduğu gibi yeni oyununda da "Episode" yani bölüm başlıkları altında oyun serileri yayınlayacak. Kitaptaki ve dizideki karakterler yardımıyla kitabı ve diziyi yeniden canlandırıp karakterleri bizim yönetmemizi sağlayacak bu oyun ile sevdiğimiz ve sevmediğimiz tüm karakterler ile etkileşime girebileceğiz.

    Oyunun ilk bölümünün Aralık ayında PC, Playstation 3, Xbox 360 platformları için satışa sunulması bekleniyor. Bakalım ünlü serinin kitabı ve dizisi kadar başarılı bir oyun ile karşılaşabilecek miyiz?

    İşte oyun hakkında yayınlanan ilk bilgilendirici tanıtım:

    The post Game of Thrones Oyunu Geliyor! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    The Walking Dead Game of Thrones Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title