Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi mayıs ayı ikinci olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediyesi mayıs ayı ikinci olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında, meclis toplantı salonunda mayıs ayı ikinci olağan toplantısında, plan ve bütçe komisyonuna havale edilen 2014 mali bütçe kesin hesabını görüşüldü.

Plan ve bütçe komisyonu tarafından hazırlanan 2014 mali bütçe kesin hesap raporu, komisyon başkanı Değer Kara tarafından meclisin bilgisine sunuldu.

Raporun okunmasının ardından komisyonun oy birliği ile görüşülmek üzere meclise sunduğu 2014 mali bütçe kesin hesabı, yapılan oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

Çorlu'da fener alayı yapıldı

Çorlu'da Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Çorlu İlçe Başkanlığı tarafından fener alayı etkinliği düzenlendi.

Çorlu Şehitliği'nden başlayarak Atatürk Meydanı'na kadar kortej şeklinde yürüyen partililer, burada saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu.

Düzenlenen fener alayına CHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediyesi Başkanı Ünal Baysan, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şerif Çetin, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, CHP Gençlik Kolları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çerkezköy'de konser

Çerkezköy Belediyesi Engelliler Türk Müziği Korosu, konser düzenledi.

Çerkezköy Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü'nde, Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Koro Şefi Fahrihan Ünsal yönetiminde gerçekleşen konserde koro, uzun süre ayakta alkışlandı.

Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, emeği geçenlere teşekkür etti ve korodaki görevlilere bazı hediyeler verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Ünal Baysan Çerkezköy Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

title