Haberler

Tekirdağ'da Yerel Gazete Sahibine Saldırı

Tekirdağ'da bir yerel gazete sahibi Kürümoğlu, uğradığı saldırı sonucu yaralandı.

Tekirdağ'da bir yerel gazete sahibi Kürümoğlu, uğradığı saldırı sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'da günlük yayınlanan Haber Trak gazetesinin sahibi Cenap Kürümoğlu, dün akşam saatlerinde İskele Caddesi'ndeki bir ekmek fırınından ekmek aldıktan sonra kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi tarafından sopa ile darp edildi.

Kafasından yaralanan Kürüoğlu, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polisler tarafından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kürümoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis, kaçan 2 kişinin bulması için çalışma başlattı.

-"Bu saldırı yayın politikamızı hiçbir şekilde değiştirmeyecek"-

Kürümoğlu tedavisinin ardından, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırının gazetede çıkan yazılarından rahatsız olanlar tarafından yapıldığını savundu.

Kürümoğlu, şunları kaydetti:

"Bir yemeğe davetliydim. Eşim evde yalnız olduğundan ona ekmek almak için fırına uğradım. Bu sırada siyah giyimli iki kişi ellerinde sopalarla bir anda bana vurmaya başladı. Kesinlikle planlı ve programlı bir saldırı. Gazetede çıkan yazılardan dolayı rahatsız olan çevreler tarafından yapıldığını düşünüyorum. Bu saldırı yayın politikamızı hiçbir şekilde değiştirmeyecek." - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Gazeteler Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title