Haberler

Taşdelen, Yukarı Bahçelievler'de

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen Yukarı Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye'den talepleri doğrultusunda çalışmaların hızla gerçekleştirildiğini ifade eden Muhtar Süleyman Kalyoncuoğlu, Taşdelen'e vatandaşların teşekkürlerini iletti.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan renkli desenli kaldırım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Bir süredir bölgede yoğun bir çalışma yürüten ve çalışmalarına halen devam eden Belediye ekiplerini mesai saatinde ziyaret eden Taşdelen, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığına rağmen 180 derece asfalt sıcağında çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Yukarı Bahçelievler'den tam not

Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde Muhtar Süleyman Kalyoncuoğlu ile buluşan Başkan Taşdelen, tamamlanmış asfalt ve renkli desenli kaldırım yapılan sokakları gezdi. Asfalt ve kaldırımı tamamlandıktan sonra yol çizgileri de yapılan sokakların vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini dile getiren Muhtar Kalyoncuoğlu, "Başkanım hizmetlerinizle gönlümüzü fethettiniz, Allah da sizin gönlünüze göre versin" dedi.

Mahalle sezon sonuna kadar yenilenecek

İnceleme gezisi sırasında semt sakinleriyle de görüşen Başkan Taşdelen, renkli desenli kaldırım ve asfalt çalışmasının bir seferberliğe dönüştüğü Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde sezon sonuna kadar tüm sokakların yenileneceğini söyledi.

İnceleme gezisi sırasında gördüğü olumsuzlukları not ederek çalışma arkadaşlarına talimat veren Taşdelen, Yukarı Bahçelievler'de yapılan çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Mahallesi Alper Taşdelen Çankaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title