Haberler

Taner Yıldız Demirtaş'tan Kaçak Elektrik İçin Ödeme Çağırısı İstedi

Güncelleme:

Taner Yıldız, Selahattin Demirtaş'a çağrıda bulunarak, kaçak elektrik kullananların ödeme yapması için çağrıda bulunmasını istedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a çağrıda bulunarak, "Demirtaş'a da buradan bir çağrıda bulunacağım. Tabi kayıp, kaçaklar ile alakalı vatandaşına bizim Kürt, Türk demeden hiçbir ayrım yapmadan Edirne'den, Kars'a, Sinop'tan, Hatay'a varıncaya kadar hem kul hakkı hem de devlet hakkı olarak kullandığı elektrik parasını ödemesini istiyoruz." dedi.

"DEMİRTAŞ KAYIP KAÇAK BEDELLERİNİ ÖDESİN"

Dün akşam karayolu ile Tokat'tan bir dizi temaslarda bulunmak üzere Sivas'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a çağrıda bulundu. Bakan Yıldız, "Sayın Demirtaş'a da buradan bir çağrıda bulunacağım. Tabi kayıp, kaçaklar ile alakalı vatandaşına bizim Kürt, Türk demeden hiçbir ayrım yapmadan Edirne'den, Kars'a, Sinop'tan, Hatay'a varıncaya kadar hem kul hakkı hem de devlet hakkı olarak kullandığı elektrik parasını ödemesini istiyoruz. Ödeme güçlüğü çekenler varsa onlara kolaylık sağlanacaktır. Taksitse, taksit yapılacaktır. Ama ben elektrik kullanacağım ve 'elektrik parasını ödemeyeceğim' deniyorsa bunun yanlış olduğunu söylüyoruz. Demirtaş'tan şu ana kadar 'Siz bu elektrik paralarını ödeyin, elektriği kaçırmayın, kayıp kaçak kullanmayın' diye bir cümle duymadım. Bu cümleyi duymak istiyoruz. Böyle şirinlik yaparak Türkiye'deki bütün illeri kucakladığını iddia ederek böyle olmaz. O yüzden bu hassasiyeti hep beraber sağlamamız lazım ki 78 milyonumuza bütün bu hizmetleri doğru götürebilme açısından." diye konuştu.

"HALK BU VAATLERE İNANSA CEM UZAN İKTİDAR OLURDU"

Halkın bu seçim vaatlerine inanmadığını aktaran Yıldız, "O yüzden artık seçime yaklaştığımız bir dönemde vatandaşımızın bu tür seçim vaatlerine çok tevessül etmediğini eğer etmiş olsaydı şu ana kadar Cem Uzan'ı 2002 yılında o kadar vaatle iktidara getirirdi. Ama vatandaşımız her şeyi biliyor, her şeyi görüyor kimin vaat olduğunu, kimin uçuk vaat olduğunu bunları çok iyi ayırt ediyor. Eğer yapılacak bir şey varsa bunu AK Parti yapar bundan sonra da inşallah yapmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Selahattin Demirtaş Taner Yıldız Kars Yaşam Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (312)

Edebiyatçı:

Sen ilk önce Soma''daki katliamın hesabını ver bakan efendi! sonra da 21. yy Türkiye''sinde tüm ülkede elektriğin 24 saat boyunca nasıl kesildiğini anlat! tüm tayfalarıyla bir olmuşlar Selo Başkan''a yükleniyorlar.

52
0
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN:

OYUM HDP YE ÇOK ŞÜKÜR MÜSLÜMANIM

31
15
yanıtYanıtla
MEMOLI Mobil-IOS:

AMA BU SELO SÎZE NE KORKU VERDÎ BE.TOPUNUZ GELSE NE YAZAR .SALDIRIN HEP BERABER .AMA BÎLÎNKÎ ZAMAN GELECEK O ÇALDIKLARINIZIN HESABINI SÎZE VE HARAMÎLERÎNÎZE ULUCANLARDA,METRÎSLERDE SORACAKLAR

42
1
yanıtYanıtla
halil:

OYUM ALLAHIN İZNİYLE HDP YE VERMEZSEM KURAN ÇARPSIN

16
18
yanıtYanıtla
REDAR:

Kacak elektrigidemi HDP ye mal ediyorsunuz Ulan siz ne malsiniz sanki batida Kacak elektrik kullanilmiyormu en az dogunun üc kati kacak elektrik kullaniliyor Hem devlet var polis i varken neden sayin demirtasa yüklenilmeye calisiliyor YAHU BU HÜKÜMET GERCEKTEN MALDIR MAL

24
8
yanıtYanıtla
ExxxMobil-IOS:

Kürt türk kardeştir hdp kalleştir terörist partisi türkiye düşmanıdır oylar AKP YE

5
26
yanıtYanıtla
aksakmobilWeb@haberler.com:

Sen 301 canin hesabini ver Taner efendi...

29
2
yanıtYanıtla
IMPARATOR TÜRKMobil-IOS:

Terörist HDP.

12
19
yanıtYanıtla
ZazakiMobil-IOS:

Bizim doğu insanı çalmaya yatmaya alışmış hep çakallık peşinde güzelim ülkemizi mahvediyoruz her türlü pislik bizde

3
28
yanıtYanıtla
KALE:

BEN SARAYIN ELEKTRİK PARASINI ÖDEMEK ZORUNDAMIYIM KARDEŞİM

27
4
yanıtYanıtla
Tüm 312 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title