Haberler

Taksim'deki Cinayet

Taksim'de, 25 Yaşındaki İnşaat Mühendisi Tolgahan Aksu'nun Bıçaklanarak Öldürülmesi Olayına Karışan 2 Kişi Güvenlik Kameralarıyla Tespit Edildi

Taksim'de, 25 yaşındaki İnşaat Mühendisi Tolgahan Aksu'nun bıçaklanarak öldürülmesi olayına karışan 2 kişi güvenlik kameralarıyla tespit edildi. Kimliği belirlenemeyen zanlıların, kamera görüntülerden elde edilen fotoğrafları bölgedeki güvenlik timlerine dağıtıldı.

Alınan bilgiye göre, İnşaat Mühendisi Tolgahan Aksu'nun geçen yıl 26 Eylül'de, Taksim'de eğlence dönüşü sokak ortasında bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinin başlattığı çok yönlü araştırma sürdürülüyor.

Bu amaçla, Cinayet Büro Amirliği bünyesinde, 8 polis memurdan oluşan bir inceleme ünitesi kuruldu. Polis, araştırma sırasında öncelikle Beyoğlu haritasından zanlıların gidiş yollarını ve nereye gitmiş olabileceklerini araştırdı. 287 MOBESE, 250'den fazla iş yeri güvenlik kamerası ve 68 binden fazla kişinin eşkalini tek tek inceleyen ekip, söz konusu kişilerin İstiklal Caddesi'ne Galatasaray Lisesi önünden girdikleri ve Taksim'e kadar çıktıkları, dönüş yolunda ise Tolgahan Aksu ile karşılaştıklarını belirledi. Polis, Aksu'yu bıçaklayan kişilerin, olay sonrası Tünel istikametine doğru kaçarken, en son Galata Hamamı'nın yanında güvenlik kameralarına takıldığını tespit etti. Kamara görüntülerine göre, iri yapılı ve şapkalı olan birinci zanlı, mavi renk kot, koyu renk kazak ve ceket giymiş. İkinci zanlı ise zayıf ve hafif anlı açık biri. Zanlının giydiği elbiselerinin de beyaz taşlama pantolon, siyah kısa kollu tişört olduğu görülüyor.

Cinayet Büro Amirliği de inceleme ünitesinin, zanlıların video görüntülerinden elde ettiği fotoğraflarını bölgede görevli güven timlerine dağıttı.

Uzun süredir yapılan çalışmalara rağmen zanlıların kimliklerine ulaşamayan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görüntüler ya da fotoğraflardaki zanlıları tanıyanların (212)2144030-32 nolu telefonları aramalarını istedi.

- OLAYIN GELİŞİMİ-

26 Eylül 2010 Pazar günü yaşanan olayda, İzmir'den gelen arkadaşlarıyla eğlenmek için Taksim'e giden Tolgahan Aksu, eğlence sonrası arkadaşlarından ayrılarak İstiklal Caddesi'nde yürümeye başladı. Aksu, İstiklal Caddesi'nden Ağa Camisi'ne doğru yürürken karşılaştığı iki kişiyle tartıştı. 'Omuz atma' nedeniyle çıktığı tahmin edilen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Zanlılardan biri yanında taşıdığı bıçağıyla genç mühendisi bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Tolgahan Aksu, önce Taksim İlkyardım daha sonra Amerikan Hastanesine kaldırıldı.

Aksu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

(CHN-DÜR-SA) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Bakmadan Geçme

CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
İstifa edip arkadaşını kaçırdı! Hesabına para aktarıp 'Kafamı eğecek bir şey yapmadım' dedi

İstifa edip arkadaşını kaçırdı! Hesabına para aktarıp "Kafamı eğecek bir şey yapmadım" dedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title