Haberler

Başına Tabanca Dayayan Vatandaş Polislerin Arasından Kaçtı

Güncelleme:

Sevgilisini dövdüğü için polisin müdahale etmek istediği Sinan A., tabancasını başına dayayıp polisi yanına yaklaştırmadı. A., daha sonra yanına gelen arabaya binerek kaçtı.

Antalya'da bir kadını otomobilde dövdüğü ihbarı üzerine Konyaaltı'nda durdurulan aracın sürücüsü Sinan A., tabancasını başına dayayıp polisi yaklaştırmadı. Sinan A., bir süre sonra gelen bir otomobile binerek kaçtı.



TABANCASINI KAFASINA DAYADI

Antalya'da bir araçta kadına şiddet uygulandığı ihbarı alan polis otomobilin peşine düştü. Polisler aracı, Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi ara sokaklarında buldu. Polisin "Dur" ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçmayı sürdürdü. Sarısu Mahallesi ara sokaklarında otomobilden inen ve adının Sinan A. olduğu belirtilen kişi, belinden çıkardığı tabancayı başına dayadı. Polislerin ikna çabalarını dikkate almayan Sinan A., yol üzerinde bir süre yürüdükten sonra sevgilisi olduğunu söylediği Sevda G.'nin yanına getirilmesini istedi.

"BENİM DERDİM KENDİMLE"

Polisin telefonla ulaştığı Sevda G., önce polis merkezine, ardından Sinan A.'nın bulunduğu yere geldi. Başına dayadığı tabancayla telefonla görüşen Sinan A., polislere "Ben terörist değilim hemşerim. Ben bayrak da atmadım, kimseyi de vurmadım. Gerek yok silah çekmeye. Benim derdim benimle, kimseyle değil" diyerek sevgilisi ile görüşmek istediğini söyledi.



GELEN ARABAYLA KAÇTI

Bir süre sonra sokakta yürümeye başlayan Sinan A., yanına yaklaşan 06 GN 7214 plakalı otomobile binerek hızla uzaklaştı. Olay yerinden uzaklaşan otomobil, daha sonra Liman Mahallesi 13. Sokak üzerinde park halinde bulundu. İzini kaybettiren Sinan A.'nın dolandırıcılıktan kaydı olduğu ve arandığı belirlendi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Antalya Üst Manşet 3. Sayfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (24)

RECEP TAYYİBAN DEVLETİ:

HER ELE TABANCA, HER EVE POMPALI. . RECEP TAYYİBAN DEVLETİ, İSTE BÖYLE OLMALI

9
18
yanıtYanıtla
anti işid:

sıkın ayağına tiyatro seyreder gibi seyrediyorlar. Amerika''ya eğitime yollamalı bu polisleri.

14
5
yanıtYanıtla
vatan57:

kendi kendini vurmuyorsa polis halledecek isini okadar basit olay

16
2
yanıtYanıtla
Cenk:

Keske kendini vurupda Türkiyede bir pislik eksik olsaydi

13
2
yanıtYanıtla
sertt:

ortalık ruh hatası doldu

12
1
yanıtYanıtla
KESİN TÜRKTÜR:

KESİN TÜRKTÜR

4
9
yanıtYanıtla
KAMİL:

NERDE BU İRLANDALI YA. . .

8
2
yanıtYanıtla
kaçmış...:

nereye kadar acaba

9
0
yanıtYanıtla
misafir:

adamın elindeki tabanca kuru sıkı değilse bende bişey bilmiyom

3
6
yanıtYanıtla
faruk:

amerikada olcaktıki kafadan yerdi mermiyi

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title