Haberler

Cildin En Büyük Düşmanı: Stres

Güncelleme:

Cildi bozan faktörlerin başını stres çekiyor. İşte cildi olumsuz etkileyen tüm faktörler...

Fransa ve Rusya'nın önde gelen cilt bakımı markası Green Mama uyarıyor: stres, yağlı yiyecekler, düzensiz uyku gibi faktörler cildi tehdit ediyor.

Green Mama'nın uzmanları, gündelik hayatta yaşanan sıkıntı ve streslerin cilt sağlığını olumsuz yönde etkilediğine dikkat çekiyor. Ayrıca yaşanan fiziksel ve duygusal stresin yanı sıra, aşığı yağlı yiyecekler, dengesiz beslenme, düzensiz uyku, kötü alışkanlıklar gibi etkenlerin de cilt sorunlarını tetiklediğine dikkat çeken uzmanlar, geç kalınmadan önlem alınmasını öneriyor.

Son zamanlarda artan yoğun iş temposu ve stres, sağlığımızı da tehdit etmeye başladı. Doğal ortamlarında yetişmeyen ve fazla kimyasal gübre kullanılan topraklarda yetişen sebze ve meyveleri tüketilmesi de vücut sağlığının yanı sıra cilt sağlığını da olumsuz etkiliyor.

Green Mama cilt bakımı uzmanları, ciltte yaşanan sorunların kaynağında stres, sağlıksız beslenme gibi faktörlerin olduğunu belirtiyor. Ciltteki bu problemlerin genetik olmadığını kaydeden Green Mama cilt bakımı uzmanları, cilt sorunlarını ancak doğal kişisel bakım ürünlerinin yardımcı olabileceğinin altını çiziyorlar. 18 yıldır dünyanın 30'u aşkın ülkesinde boy gösteren, yapılan klinik testlerle kanıtlanmış, lisanslı bileşenlere sahip Green Mama ürünleri, ciltte yaşanan sorunlara en etkin ve en hızlı çözümü sunuyor.

Fransa laboratuvarlarında geliştirilen formüllerden oluşan ürünler, cildin nefes almasını sağlarken, aynı zamanda ciltteki lekelerin kaybolmasına da yardımcı oluyor. Green Mama uzmanları, cilt sorunları yaşayanların zeytin, nar, pancar, havuç, elma, kavun gibi sebze ve meyveleri tüketmeleri gerektiğini söylüyor. Aşırı yağlı ve dengesiz beslenme, cilt sağlığını olumsuz yönde etkiliyor.

Ürünlerin içeriğindeki maddeler yüzde 99'a kadar doğal!

Dünyanın birçok ülkesinde, 1996 yılından bu yana raflarda boy gösteren Green Mama'nın ürünlerinde yapılan klinik testler sonucunda, cilt hastalıklarının tedavisinde önemli bir rol oynuyor. Green Mama'nın etik yaklaşımıyla üretilen ürünler, yüzde 99'a kadar doğal bileşenlerden elde ediliyor. Etik yaklaşım çerçevesinde cildin doğal fonksiyonlarını destekliyor. Cildin doğasını bozmadan bakımını sağlıyor. Öte yandan kremler ciltte alışkanlık yapmıyor.

Lavanta tarlası "krem" oluyor!

Fransa'nın Montauroux eyaletinde fabrikası ve lavanta tarlası bulunan Green Mama, Rusya'nın Egorievsk kentinde üretimlerine devam ediyor. Green Mama, Rusya'nın el değmemiş Sibirya Ormanları'ndan topladığı bitkilerle ürünlerini global pazara sunuyor.

2014 yılı Green Mama yılı olacak

Türkiye pazarına 2013 yılının ortasında ADG Grup güvencesiyle giriş yapan Green Mama, 2014 yılında büyüme stratejisiyle yoluna devam etmeyi hedefliyor. 2014 yılında birçok yeni ürünle, daha geniş bir kitleye hitap edeceklerini kaydeden ADG Grup Genel Koordinatörü Gülnara Şahin, Green Mama 'ya gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi. Gülnara Şahin,"2014 yılında bayan tüketicilere yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı birçok ürünü Türkiye'ye getireceğiz. Hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Rusya ve Fransa'daki fabrikalarda yüzde yüz doğal, ecosertifikalı organik ürünler üzerine araştırmalar yapılıyor. Rusya ve Fransa'da piyasaya sunulan ürünleri eş zamanlı olarak Türkiye'de de pazara sunacağız." Dedi. Şahin, "Green Mama'nın yurtdışındaki ülkelerde elde ettiği başarıyı, 2014 yılı içinde Türkiye'de de elde etmesi için çok ciddi yatırımlar yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Rusya Federasyonu Türkiye Fransa Güzellik Kadın Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title