Haberler

Spora Katkılarından Dolayı Dha Spor'A Ödül

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Düzenlediği "sporda Büyük Buluşma" Ödül Töreni Yağmurun Azizliğine Uğradı

İSTANBUL GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN DÜZENLEDİĞİ "SPORDA BÜYÜK BULUŞMA" ÖDÜL TÖRENİ YAĞMURUN AZİZLİĞİNE UĞRADI

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Sporda Büyük Buluşma' ödül töreni yapıldı.

Çatalca'daki Delta Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene valilik temsilcileri, İstanbul'daki çeşitli kaymakamlıklar, belediye başkanları, ilçe milli eğitim müdürleri, ilçe spor müdürleri, spor il temsilcileri, federasyon başkanları, il temsilcileri ve basın mensupları davetli olarak katıldı.

Açık havada yapılan ve havuz başındaki barbekü partili buluşma sağanak yağmurun azizliğine uğrasa da katılım yüksekti. Organizasyon 13.00'de başlayan yemeğin ardından, plaket töreni ile devam etti.

Doğan Haber Ajansı (DHA) spora katkılarından dolayı ödüle layık görülürken, spor müdürü Faik Gürses adına plaketi DHA Spor Müdür Yardımcısı Uğur Demirkırdı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar'ın elinden aldı.

NTV Spor, Hürriyet Gazetesi, Habertürk Gazetesi, Cihan Haber Ajansı, Yeni Şafak Gazetesi, Samanyolu TV ve Türkiye Gazetesi ödüle layık görülen diğer medya kuruluşlarıydı.

Buluşmada, sporun tabana yayılması ve geliştirilmesi, lisanslı sporcu sayısının artırılması, uluslararası turnuvalarda başarı grafiğinin yükseltilmesi, halka açık spor ortamlarının tesis edilmesi ve kurumlararası diyaloğun artırılması konuları konuşuldu. GSGM İstanbul İl Müdürü Tamer Taşpınar yaptığı konuşmada Türkiye'nin her branşta ve her ölçekteki uluslararası organizasyona rahatlıkla evsahipliği yapacak duruma geldiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title