Haberler

Yine ateşe benzin döküyor! Mehmet Büyükekşi'den çok konuşulacak sözler: Bazıları şiddeti, küfrü, kaosu ön plana çıkardı

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, canlı yayınında bazı kulüp yöneticilerini eleştirdi. Büyükekşi, bazı kulüp yöneticilerinin, şiddeti, küfürü, kaosu ve tehditi ön plana çıkardıklarını, bu durumun futbolun marka değerini aşağı çektiğini belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TRT Spor canlı yayınına bağlandı ve Türk futbolunun gündemiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Gündeme dair konuşan Büyükekşi, "Göreve devam ederseniz, takımlarımızın gelecek sezon Avrupa'da başarılı olabilmesi için onlara kolaylık sağlaması açısından yönetimsel planlarınız var mı?" sorusuna Büyükekşi, "Bunları daha sonra konuşuruz. Çok müsait bir durumda değilim" dedi.

"BAZI YÖNETİCİLER ŞİDDETİ, KÜFRÜ, KAOSU, TEHDİTİ ÖN PLANA ÇIKARDI"

"Özellikle şunun altını çiziyorum." diyerek sözlerini sürdüren Büyükekşi, "Bu sezon maalesef bazı maçlarda kulüp yöneticilerinin istenmeyen davranışlarıyla karşılaştık. Futbol dünyanın en sevilen sporu. Dostluğu, kardeşliği gösteren bir oyun olduğunu unutan bazı kulüp yöneticileri, daha çok şiddeti, küfürü, kaosu, tehditi ön plana çıkardılar. Futbolun marka değerini aşağı çektiler. Bunlardan bir an önce sıyrılıp, olması gereken dostluk, barış, kardeşlik, gösteri olgusu öne çıksın istiyoruz. Toplumun bu konuda birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde olması için tüm paydaşların bir arada olması gerekiyor. Tüm futbol ailesini bu şekilde hareket etmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi Futbol Sözler Spor Haberler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Bakmadan Geçme

Ağrı Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Ağrı Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Afyonkarahisar Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Afyonkarahisar Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Adıyaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Adıyaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Adana Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Adana Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Arefe Günü kurban kesilir mi? İspanya - Hırvatistan maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İspanya - Hırvatistan maçı ne oldu? İspanya - Hırvatistan maçı CANLI izle! (EURO 2024) İspanya - Hırvatistan EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? #9917 Macaristan - İsviçre maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Macaristan - İsviçre maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? TRT 1 internetten neden izleyemiyorum, TRT 1 çöktü mü? #129300 Macaristan - İsviçre maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! Macaristan - İsviçre maçı ne oldu? #9917 TRT 1 neden çekmiyor, TRT 1 sorun mu var? Macaristan - İsviçre maçı CANLI izle! (EURO 2024) Macaristan - İsviçre EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? MasterChef Soykan kimdir? İcardi'ye benzeyen MasterChef yarışmacısı kim? Yurtdışında bayram namazı saat kaçta kılınıyor? Almanya, Fransa, İngiltere...? Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? İl il bayram namazı saatleri belli oldu!
Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

500

Yorumlar (13)

gökhan Mermer:

Bu haberi " ateşe benzin dökmek " olarak vermek en basitinden türk futbolunda elinde benzin bidonu ile kundakçılık yapanlarla olaya aynı yerden bakmak demektir.

68
16
yanıtYanıtla
taner ipek:

abi konu futbol, içinde ironi içeren felsefi bir değerlendirme ile bu kitleye ulaşamazsın

yanıt3
yanıt0
Oguz Cetin:

Ali Koç Texasta cowboy filimleri çevirse daha başarılı olur bence .

32
41
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

sende at ı ol.atını seven kovboy olur...

yanıt5
yanıt0
Murat Yıldırım:

GsTff her gün biri çıkıyor haberlere algıcılar sizi :) Maçın kaderini değiştirmeye çabalayan hakemi değerlendirseniz ya…

51
22
yanıtYanıtla
Karaşal:

Değerlendirelim kardeş. Arda kardeşlerin bu sezon fener maçlarına bi bakalım. Ankaragücü maçı dakika 90 penaltıyı vermiyor. Fener 3 pıan. Karagümrük maçı samet kaleye giden topu dirseği ile kesiyor penaltı yok. Kadıköy ceza sahasında icardiye yumruk penaltı yok. Birazda sen değerlendir. Kötü hakemmi yoksa görev hakemimi?

yanıt49
yanıt69
Yasar Unal:

Çok yüzsüz bir kişilik bu. Hem suçlu hem güçlü. Gücünü nerelerden aldığı da herkesçe malum.

yanıt4
yanıt0
Selcuk Arslan:

Hakemlerin yanlı tutumlarına bir şey söylemeni bekliyor valla küfrü siz ve hakemler alıyorsunuz genelde neden acaba?

54
2
yanıtYanıtla
ömer:

Bilhassa Allah rızası için istifa et.

42
3
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Alikuzu'dan bahsediyor zannımca

14
13
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title