Haberler

    Yılmaz Vural: Türk futbolcu çalışmayı sevmez

    Mehmet Altıparmak'tan görevi devrelan deneyimli çalıştırıcı, "Buraya koştura koştura geldik.

    Mehmet Altıparmak'tan görevi devrelan deneyimli çalıştırıcı, "Buraya koştura koştura geldik. Bekleyecek zamanımız yok. Bu takım 65 şut atmış sadece 54'ü kaleyi bulmuş. Dolayısıyla ligin en az gol atan takımlarından bir tanesiyiz. Bursaspor maçı son örnek. Rakip 1-2 kere kaleye gelip golü buldu, Akhisarspor birçok fırsatı kaçırdı. Herkesle iletişimde olacağız. Kondisyon merkezinden malzemecisine kadar konuşacağız. Biz birlikte başarıyı yakalayacağız. Pazar günü Altınordu deplasmanıyla yeni bir sayfa açacağız" dedi.

    "SÜPER LİG'E ÇIKMAMIZ ŞART"

    Süper Lig potasında yer alan ikinci sıradaki BŞB Erzurumspor'la aralarındaki puan farkının 6 olduğunu vurgulayan Yılmaz Vural, "Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Takım olabilirsek, her şeyi doğru yaparsak sonuçlarını da rahat alabiliriz. Akhisarspor takımı çok önemli bir dönemde. Bu sezon mutlaka Süper Lig'e çıkması gerekiyor. Bu kulübün transfer yasağı var. Süper Lig olduğu zaman ekonomi de farklı olacak. Lige çıkamadığımızda o borçlar önümüzdeki seneye yığılacak ve çığ gibi olacak. Bu takımın geçen sezon küme düşmemesi lazımdı. Türkiye Kupası'nı kazanıyorsun, Avrupa'da oynuyorsun ve küme düşüyorsun, akıl alacak iş değil" diye konuştu.

    "TARAFTAR MAÇA GELSİN"

    Taraftara da çağrıda bulunan tecrübeli teknik adam, "Manisa'da oynarken seyirci sayısı buradakinden daha fazlaydı. Sıkıntıları ne bilemiyorum. Akhisarlıysan bu takım 3. Lig'de de olsa Akhisarlısındır. Sonuca göre takım desteklemez, bu doğru olmaz. Çok güzel bir stadımız var. İstanbul'da kale arkasında bir maçı izlemek. 150 TL. Biletler 800 TL'ye 900 TL'ye satılıyor. Taraftarımız hiç olmazsa bir bilet ile katkıda bulunsun. Lütfen maçlarımıza gelsinler. Hep birlikte burada güzel günler yaşarız, bizim onlara ihtiyacımız var. Taraftarsız bir takım olmaz. Başakşehir'i örnek veriyorum. Takım kaç senedir beri şampiyonluğa oynuyor. Ama son dakikada 8 puan geriden gelen takıma şampiyonluğu verdiler. Niye, destek yok oyuncular havaya giremiyor" yorumunu yaptı.

    "TÜRK OYUNCU ÇALIŞMAYI SEVMEZ"

    Oyuncularla toplantı gerçekleştirdiğini sözlerine ekleyen Yılmaz Vural, şu ifadelere yer verdi: "Takımımızda stoperde iki arkadaşımız cezalı. Biri Cocolic, diğeri de Alperen. Hasan Ali İstanbul'a tedaviye gitti. Muhammet'in gribal bir enfeksiyonu var. Taha da sakatlıktan biraz erken dönmüş, kendisinin tekrar bir sakatlığı oldu. Kadro dışı kalan Eray ise affedildi. Hafta sonuna bir takım sahaya çıkacak. Futbolculara da söyledim, biz idare edilen birileri değiliz biz kendimiz idare ederiz. Başkası bizi idare edemez. Bir kere bu bilinçte olurlarla iyi bir takım olabiliriz. Çok çalışınca bizim Türk oyuncular doğru tepki vermiyor. Böyle sorunları bütün takımlarda yaşadık. Umarım burada yaşamayız."

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Yılmaz Vural Spor Haberler

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    Bakmadan Geçme

    28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu?
    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title