Haberler

Herkes bu mücadeleye kilitlendi! Konyaspor'dan Galatasaray maçı öncesi çok sert açıklama

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in son haftasında şampiyonluğun 1 numaralı adayı Galatasaray'ı konuk edecek olan Konyaspor, yaptığı açıklamayla kulübe yöneltilen ithamlara sert bir cevap verdi. Açıklamada, "Sadece sözüm ona kendi şampiyonluklarına odaklanmış, dünyanın kendi kulüpleri etrafında döndüğüne inanan bu güruha ne söyleyecek sözümüz ne de harcayacak zamanımız var. Konyaspor Kulübü, bunlara gereken cevabı sahada verecektir" ifadeleri yer aldı.

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftası, şampiyonu ve küme düşen takımları belirleyecek. 26 Mayıs Pazar günü şampiyonluğun 1 numaralı adayı Galatasaray ile karşılaşacak olan Konyaspor, kümede kalabilmek için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, kulübe yöneltilen ithamlara sert bir açıklamayla cevap verdi.

Konyaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde;

" Konyaspor'umuz, Süper Lig'in son haftasında sezonun kendisi adına en kritik maçına çıkacak. Ligde kalmak adına ekonomik ve manevi büyük uğraşlar veren kulübümüz, Pazar günü oynayacağımız karşılaşmaya şehir olarak kenetlenerek çıkacak. Bu vesileyle kamuoyuna tekrar hatırlatmak istiyoruz. Şampiyonluk yarışına bakmaksızın sahaya çıkacak futbolcularımız, terinin son damlasına kadar mücadelesini verecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Yazılı, görsel ve sosyal medya mecralarında ise kulübümüze ithaf edilen yakıştırmaları üzülerek takip ediyoruz. Renk fark etmeksizin insani ve ahlaki değerlerden yoksun kişilerin, bizi anlamadığını biliyoruz. Sadece sözüm ona kendi şampiyonluklarına odaklanmış, dünyanın kendi kulüpleri etrafında döndüğüne inanan bu güruha ne söyleyecek sözümüz ne de harcayacak zamanımız var. Konyaspor Kulübü, sahada bunlara gereken cevabı sahada verecektir.

SAHADA TÜM TAKIMLAR MÜCADELE ETMELİ!

Süper Lig'in son haftasının sadece Tümosan Konyaspor üzerinden yorumlanmasını ise şaşkınlıkla izliyoruz. Oysa kıran kırana geçen ligde kalma mücadelesi ligin 38. haftasında da devam edecek. 90 dakikalar sonucu belki üçlü hatta dörtlü averaj hesapları devreye girecek. Hal böyleyken şampiyonluk yarışı ne yazık ki bulunduğumuz konumu gölgede bırakıyor. Kamuoyuna altını çizerek hatırlatmak istiyoruz. Konyaspor Kulübü olarak, ligde kalma mücadelesi veren takımlara rakip olan herkesin aynı mücadele hassasiyetiyle sahaya çıkmasını bekliyoruz. Tatil modu ve rehavet kafasıyla çıkılacak maçların, şehir takımlarının kaderiyle oynayacağını kimse aklından çıkarmasın. Konyaspor'umuzun maçı kadar; Trabzon'da, Pendik'te ve Hatay'da oynanacak müsabakaların konuşulması gerektiğine inanıyoruz. Bizim için Süper Lig'in 38. haftasındaki önemli maç programını belirtmek istiyoruz:

TÜMOSAN KONYASPOR – GALATASARAY

TRABZONSPOR – MKE ANKARAGÜCÜ

PENDİKSPOR – GAZİANTEP FK

ATAKAŞ HATAYSPOR – ÇAYKUR RİZESPOR

Ve Büyük Konyaspor Taraftarı…

Gerek evimizde gerek deplasmanda takımımızı bir an olsun yalnız bırakmadınız. Yeri geldi yağmur çamur demeden stadyuma geldiniz, yeri geldi yeşil beyaz uğruna kilometrelerce yol yaptınız. Son ana son düdüğe kadar her zaman Konyaspor'umuzun yanında yer aldınız. Şu an hep birlikte son düzlüğe girdik. O yüzden daha yüksek sesle: KENETLEN BAŞKA KONYASPOR YOK!"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Gaziantep FK Galatasaray Trabzonspor Galatasaray Ankaragücü Pendikspor Konyaspor Konyaspor Hatayspor Rizespor Ona Futbol Spor Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

500

Yorumlar (48)

Salih Yüksel:

şikebahce 13 yıl oldu şampiyon olamadılar şimdide konya alsın diye baskı ve algı yapiyorlar

241
308
yanıtYanıtla
Sinan Meydan:

Hoşşşt

yanıt221
yanıt121
Ahmet Çakır:

sinan sana hoşt l.an

yanıt121
yanıt182
Turkish Power:

10 oldu 13 değil. ayrıca Gs nin 14 yıl olamamışlığı var

yanıt170
yanıt78
Ahmet Çakır:

Fener prim sözü vermiş olmasın bu takıma.Sesleri gür çıkıyor,hele hele düşme hattında olan basit bir takım için

105
158
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Denizlisporunda sesi çok gür çıkıyordu zamanında ozaman denizliye birileri prim verdiyse bugun fenerbahçede verebiliir.

yanıt144
yanıt55
Nuri Aga:

Yaw verse ne olur. Konya top mu oynuyor laaaavvv

yanıt62
yanıt44
Murat Yıldırım:

Gs top oynayamıyor, Konya evire çevire yener…Hakem devreye girmez ise

yanıt70
yanıt40
ercan gurbhetchi:

zaten 17haftadır geziyor o çanta:))) bir yorumcu demişti: bir çanta var gs kimle oynasa oraya gidiyor ama gs yenilmiyor.

yanıt5
yanıt6
ercan gurbhetchi:

murat yıldırım heee oynamıyor 1 maç rakibini küçümsedi sallamadı diye mi kötü oynuyor:) fb nin yenemediği sivasa 6 dene attı. Alanya kgümrük ts bjk 17 maç yenilmedi ;) konya küme düşüyor.Çıkıp deli gibi oynayacak ztn. İstanbulpor fb den 8 tane yer.

yanıt6
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title