Haberler

Trabzonsporlu Belkalem'in Golü Tarihe Geçti

Güncelleme:

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Belkalem, Metalist Kharkiv karşısındaki golüyle Bordo-Mavililerin Avrupa Ligi'ndeki 100. golüne imza attı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Avni Aker'de Metalist Kharkiv'i 3-1'lik skorla geçen Trabzonspor'da tarihi bir olay da gerçekleşti.

Trabzonspor adına Avrupa Ligi / UEFA Kupası'nda 100. golü Belkalem attı.

Eski adıyla UEFA Kupası yeni adıyla UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor geride kalan dönemde 70 maça çıktı. Trabzonspor bu 70 maçta 29 galibiyet 19 beraberlik 22 yenilgi alırken 102 gol atıp kalesinde 92 gol gördü. Trabzonspor adına bu kupada 100. golü sezon başında gelen Belkalem kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Metalist Kharkiv Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

anadolumobilWeb@haberler.com:

Trabzonlu değilim ama fanatik trabzon sporluyum..bizim farkımız yüreğimiz,hırsızlara boyun eğmeden şike yapmadan ülkemizi temsil etmek..hırsızlara inat..

42
19
yanıtYanıtla
u.aslan:

dostumuz ts ye gönülden başarılar. şikecilere inat

36
23
yanıtYanıtla
AdemMobil-ANDROID:

Güzel futbol güzel seyirci. canım gurban uçaklar.

17
3
yanıtYanıtla
cemil:

15 sene oldu kupanın adı değişeli hala ''''eski adıyla UEFA kupası'''' demekten bıkmadınız. daha önce de Fuar şehirleri kupasıydı onuda yazın bari. Ne iş bilmez laf kalabalıklığından hoşlanan bir editörünüz var. . .

15
5
yanıtYanıtla
orduluMobil-ANDROID:

usaklar hamsi bol yemis trabzonda iyi esmisler helal olsun

18
1
yanıtYanıtla
ultra kedi:

ezeli şikeci dostumuz, kötü gün dostu, ne puan lazımsa veren(arada bir de alan tabii)kadim dostumuz ts ye başarılar, bizim rezil olduğumuz bir yıl tur atladılar helal.

10
6
yanıtYanıtla
seyit:

salatasaray dan bir cacık olmaz.

6
7
yanıtYanıtla
İsmail Şahin:

TRABZON''UMUZUN TARİHİ GÖĞÜS KABARTAN BAŞARILARLA DOLUDUR . . FUTBOL TARBZONDAN ÇIKAR DİYE RADYOLARDAN DİNLEDİĞİMİ HATIRLARIM . . KURULUŞ TARİHİNE GÖRE VE İMKANLARINA GÖRE YANİ MADDİ İMKANLARINA GÖRE BİR DEĞERLENDİRME YAPARSAK TRABZON İMKANSIZLARI BAŞARMIŞ VE DİĞER KULÜPLERİN BAŞARISINI KATLAMIŞTIR

8
1
yanıtYanıtla
Ua GALATASARAYMobil-IOS:

siz bi kendinize bakın kardeşim anca Galatasaray'la uğraşın zaten size her yer Karadeniz'de Paris değil kardeşim unutma ??

2
7
yanıtYanıtla
TarafMobil-IOS:

Puanlar geldı

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title