Haberler

    Trabzonspor İlk Galibiyetini Almak İstiyor

    Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Başakşehir deplasmanına çıkacak olan Trabzonspor, ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

    Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi Metalist Kharkiv'i son dakika golüyle deviren Trabzonspor deplasmanda Başakşehir'i yenerek bir 3 puan da ligde almak istiyor.

    Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetimindeki bordo mavili takım ligdeki ilk maçında Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalmış, ikinci maçında da kendi sahasında Fenerbahçe'ye karşı yine aynı skoru alarak galip gelememişti.

    Karadeniz ekibinde Aykut Demir, Özer Hurmacı, Mustafa Yumlu, Deniz Yılmaz ve Bosingwa'nın sakatlıkları bulunuyor.

    Trabzonspor ile İstanbul Başakşehir birbirleriyle 13. kez karşılaşacak. Bordo mavili takım eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan rakibi karşısında 8 kez sahadan galip ayrıldı. 2 maçı Başakşehir kazanırken 2 maç da beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor toplamda 27 gol attı ve kalesinde 11 gol gördü. MUHTEMEL 11'LERBaşakşehir'in muhtemel 11'i:

    Volkan Babacan, Alparslan Erdem, Can Arat, Yalçın Ayhan, Rıvan Şahin, Murat Akın, Mahmut Tekdemir, Madureira, Cenk Şahin, Edin Visca, Jeremy Perbet

    Trabzonspor'un muhtemel ilk 11'i:

    Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Mustafa Akbaş, Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Salih Dursun, Constant, Sefa Yılmaz, Waris, Cardozo

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Metalist Kharkiv Trabzonspor Başakşehir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title