Haberler

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Mağlubiyet bize yakışmadı

Güncelleme:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Atakaş Hatayspor maçında alınan mağlubiyetin Trabzonspor'a yakışmadığını ve bundan sonra yaşanmaması için gerekenleri yapacaklarını söyledi. Doğan ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin play-off sistemine yönelik söylemleriyle ilgili detaylı bir görüşme yapacaklarını belirtti.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Hatayspor maçının Trabzonspor'a yakışmayan bir mağlubiyet olduğunu belirterek, "Bundan sonrasında olmaması için ne gerekiyorsa onu yapmamız lazım" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili kulübün Olağanüstü Genel Kurul'unun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kongreye katılan bütün delegelere teşekkür eden Başkan Doğan, "Bizim için önemliydi. Gelip bize burada destek verdiler. Kulüplerine sahip çıktılar sağ olsunlar. Kongre gayet güzeldi. Sonuçta herkesin ortak değeri Trabzonspor. Bunların hepsi Trabzonspor'un iyiliği için herhangi bir sıkıntı olmadan geçti" şeklinde konuştu.

"Hatayspor maçı Trabzonspor'a yakışmayan bir mağlubiyet oldu"

Hatayspor maçını değerlendiren Başkan Doğan, "Hatayspor maçı Trabzonspor'a yakışmayan bir mağlubiyet oldu. Böyle olmaması gerekirdi. Bundan sonrasında olmaması için ne gerekiyorsa onu yapmamız lazım. Hocamız ile her zaman görüşüyoruz. Birazdan yine görüşeceğiz. Bunlar normal olan görüşmeler. O da sonuçta böyle olmasını istemez. Herkes Trabzonspor'un daha iyi olmasını istiyor. Kendisi de öyle. İnşallah bundan sonra buna benzer sonuçlar yaşamayacağız" diye konuştu.

Başkan Doğan, Süper Lig'de play-off sistemini değerlendirdi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Süper Lig'de play-off sisteminin geri gelebileceğine dair açıklamalarını değerlendiren Başkan Doğan, "Bu çok yeni bir konu. Kulübün gelirinin arttırılması için bu tip konuşmalar daha önce olmuştu. Ama başkanımız bunu ilk defa dillendirdi. Kendisi herhalde bizi de çağıracaktır bu konuları detaylıca konuşacağız. Artısı ve eksisini o zaman daha açık konuşabiliriz. Şu anda çok sıcak bir konu. Ne olduğunu tam olarak anlamadan yorum yapmam yanlış olur. Onları öğrendikten sonra yorumlarız" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi Ertuğrul Doğan Trabzonspor Hatayspor Türkiye Futbol Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title