Haberler

TFF'yi topa tuttular! Trabzonspor'dan maç sonu jet hızında açıklama

Güncelleme:

Trabzonspor, Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından hakem kararlarına tepki gösterdi. Bordo mavili takımdan yapılan açıklamada, "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye de soruyoruz; hemen hemen her hafta tekrarlanan Trabzonspor düşmanlığını daha ne kadar arkanızı dönüp seyredeceksiniz?" ifadeleri yer aldı.

Trabzonspor, Beşiktaş'a 2-0 yenildikleri maçın ardından hakem kararlarına sert tepki gösterdi.

Bordo-mavililerden yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Bardhi'ye yapılan penaltıyı veremeyen, pozisyonun hemen ardından yediğimiz golden önce Mendy'nin formasından çekilmesini es geçen bu güruhun; Dolmabahçe'ye adaleti sağlamak için değil takımımızı katletmek için çıktığı aşikardı!" yer aldı.

Trabzonspor'un açıklaması şu şekilde;

"Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmada belki de bugüne kadar örneğine rastlanmamış hakem rezaletiyle karşı karşıya kaldık! Bu rezaletin arkasında başta MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu ve Tolga Özkalfa olmak üzere orta hakem Arda Kardeşler ile VAR'daki Alper Çetin bulunuyordu. Oyuncumuz Bardhi'ye yapılan penaltıyı veremeyen, pozisyonun hemen ardından yediğimiz golden önce Mendy'nin formasından çekilmesini es geçen bu güruhun; Dolmabahçe'ye adaleti sağlamak için değil takımımızı katletmek için çıktığı aşikardı! Tolga Özkalfa tarafından son derece deneyimsiz hakemlerin atandığı VAR odasında keyif çatılırken, sahada da kuralı kitaba göre değil kafasına göre uygulayan bir art niyetli VAR'dı! Bu çıkmaz sokaktan çıkışın tek yolunun MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu'nun istifası ardından da hakemlik müessesesinin yeniden dizayn edilmesiyle mümkün olacağını bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

"BÜYÜKEKŞİ'YE SORUYORUZ"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye de soruyoruz; hemen hemen her hafta tekrarlanan Trabzonspor düşmanlığını daha ne kadar arkanızı dönüp seyredeceksiniz?"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Büyükekşi Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Perwer:

Trabzonspor Fenerbahçe ile oynadığında tıpkı diğer takımlar gibi canını dişine takıp her türlü mücadeleyi göstererek oynuyor. Ancak Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadığında bu çabanın onda birini bile göstermiyor. Demekki dert başka. İnşallah Trabzonsporlikten düşer

75
51
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Fenerbahcemi zannetinki ligden duşsun

yanıt6
yanıt6
Ünsal Erol:

Sonrada horon tepim yenilgilerini kutluyorlar

yanıt8
yanıt3
BURHAN:

ŞİKE İÇİN ÖNÜNÜZ İYİCE ACILIR

yanıt13
yanıt17
Samet Kurumehmetoğlu:

Sen şampiyonluk içinde böyle dua ediyorsan tutmuyor işte :) ligten düşsek size ne faydası var ? Satın alamadığınız takımların hepsinin düşmesini istiyorsunuz dimi ::):

yanıt18
yanıt24
YİĞİT TÜRKALP:

İNŞALLAH.....

yanıt2
yanıt1
Ünsal Erol:

Gs ya yenildiginizde zil takım oynamış idiniz Beşiktaş a yenilince niye zorunuza gitti

88
25
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

Ortada takım yok bir de çıkıp federasyonu suçluyorlar. Maç izlerken uykumuz geldi.

56
13
yanıtYanıtla
Oytun Ulu:

Süper Lig bir tiyatro. Bu akşam yine kendini belli etti. Yazıklar olsun böyle “hakemlere”.

18
30
yanıtYanıtla
Mustafa Musti:

GS ye nasıl yattınız tüm ülke gördü, oyüzden serefinizi sorgulayın. Hakemin eline sağlık hakettiginiz gibi yönetti

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title