Haberler

Tekirdağspor, Megas Aleksandros'u 5-0 Yendi

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Tekirdağspor, sezonun açılış maçını Yunanistan'ın 3.Lig takımından Megas Aleksandros ile yaptı.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Tekirdağspor, sezonun açılış maçını Yunanistan'ın 3. Lig takımından Megas Aleksandros ile yaptı. Maç öncesinde kesilen kurbanın gözü ise takımın kaşkolu ile kapatıldı.

2013-2014 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele edecek olan Tekirdağspor, sezonun açılış maçını Yunanistan'ın 3. Lig takımından Megas Aleksandros ile yaptı.

Namık Kemal Stadı'ndaki açılış maçına Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağspor Başkanı Orhan Çebi ve çok sayıda taraftar katıldı.

Sporcu ve teknik heyet tanıtımının ardından Başkan Çebi bir konuşma yaptı. Daha sonra ise kurban kesimi yapıldı. Kesilen kurbanın gözleri ise takım kaşkolu ile kapatıldı. Kurbanın duasını yapan Müftü Mahmut Gürlen, "Allah'ın sporcularımızı her türlü kaza ve beladan koru. Bacaklarına ve gönüllerine derman ihsan eyle" duasında bulundu. Duanın ardından futbolcular, kurbanın kanını alınlarına ve bacaklarına sürdü.

Tekirdağspor, Megas Aleksandros'u 5-0 yendi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yunanistan Ak Parti Tekirdağ Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title