Haberler

Tekerlekli Sandalyeler Teslim Edildi

Güncelleme:

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nde düzenlenen törene Fatih Terim, eşi Fulya Terim ve sanatçı Ebru Gündeş katıldı.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) tarafından yürütülen proje kapsamında akülü tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

TOFD Merkezi'nde düzenlenen teslim törenine Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, eşi Fulya Terim ve sanatçı Ebru Gündeş katıldı. 27 Şubat'ta TOFD tarafından, Fulya Terim önderliğinde düzenlenen geceyle elde edilen sandalyelerin ilk bölümü dernek merkezinde yapılan törenle sahiplerini buldu.

Törende konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ellerinden gelen yardımı yapmaya çalıştıklarını ve bundan sonra da bu yardımlara devam edeceklerini söyledi.

Fatih Terim'in eşi Fulya Terim, çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Elimizden geldiği kadar omurilik felçli arkadaşlarımızı özgürlüklerine kavuşturmak için çalıştık ve çabaladık. Şu anda da gönül rahatlığıyla teslimat töreninin olması beni bir kat daha sevindiriyor. Yaptığımız şeyler amacına ulaşıyor" dedi.

Sanatçı Ebru Gündeş ise, bu projenin en başından bu yana dernek yönetimiyle birlikte olduklarını aktararak, "Biz her zaman sizlerin yanında olacağız. Elimizin erdiği kadarıyla yardımlara devam edeceğiz. Ben kendi kıyafetlerimi de satıyorum. Oradan gelen gelirle yine destekte bulunmaya çalışıyorum. Umarım bundan sonra daha fazla yardımlar olur" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ebru Gündeş Fulya Terim Fatih Terim Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title