Haberler

Tecrübeli hocadan Nuri Şahin'e şok çıkış: "Harvard'da okumuş ama 10 kişi kalan Kayseri'ye yenildi"

Güncelleme:

Teknik Direktör Güvenç Kurtar, meslektaşı Nuri Şahin hakkında sert ifadeler kullandı. Antalyaspor'un genç çalıştırıcısı için, "Nuri Şahin, Harvard'da okumuş. 10 kişi kalan Kayseri'ye yenildiler" ifadelerini kullandı.

Şu anda yorumculuk yapan Güvenç Kurtar, Nuri Şahin'le ilgili ilginç açıklamalarıyla dikkat çekti. Antalya spor'un, Beşiktaş'a kaybettiği Süper Kupa finali sonrasında, "Nuri Şahin, Harvard'da okumuş. 10 kişi kalan Kayseri'ye yenildiler" sözlerini sarf etti.

"KİTABINI YAZAYIM OKUSUNLAR"

Antalya spor'un genç çalıştırıcısını sert bir şekilde eleştiren Kurtar, "Mesela 10 kişi kaldın, nasıl oynayacaksın? orada Harvard'da bunun kitabı yok ki! Ben yazayım, Harvard'da okusunlar" dedi.

Tecrübeli hocadan Nuri Şahin'e şok çıkış: 'Harvard'da okumuş ama 10 kişi kalan Kayseri'ye yenildi'

HARVARD'DA PROGRAMI BİTİRDİ

Nuri Şahin, Harvard Üniversitesi "Businness of Entartainment, Media and Sports" programını bitirdi. Dani Alves ve Kaka gibi isimlerle aynı dönemde yer aldı. 32 yaşındaki Nuri, her fırsatta eğitim ve spor hayatını birlikte devam ettirme isteğini ifade ediyor.

Tecrübeli hocadan Nuri Şahin'e şok çıkış: 'Harvard'da okumuş ama 10 kişi kalan Kayseri'ye yenildi'

2018'DEN BU YANA YORUMCULUK YAPIYOR

71 yaşındaki Güvenç Kurtar, kariyerinde 17 takım çalıştırdı. 2018'de son olarak Gümüşhane'de görev yapan tecrübeli isim, o tarihten bu yana yorumculuk yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Harvard Üniversitesi Güvenç Kurtar Nuri Şahin Haberler

500

Yorumlar (7)

Mehmet Vatandaş:

İyi de hocam biz seni de gördük çalıştırdığın takımların çoğu küme düştü veya kıl payı kurtuldu bazılarını da düşmeden önce bıraktın. On kişi oynayan takıma yenilen ilk hoca değil ki Nuri Şahin

53
1
yanıtYanıtla
Barış Kılınç:

kitaptan birtane gönder de okuyalım kariyeriniz buyunca kaç başarı elde ettiniz boş bir insan olduğunuz her halinizden belli kaldıki 32 yaşinda bir teknik direktör e yönelik bu küstah tavrınız akıl alırgibi, degil emimn ol senin bu yasına kadar yapamadıgın basarıyı nuri hoca 10 yıl içinde yapacaktır ayıp bi yaşınızım adamı olun doymadınızmı daha

31
3
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

antrenörlüğün kitabını yazmışsın ama adını ilk kez duyuyorum yoksa önceden barcelonayı falan mı çalıştırdın.

30
2
yanıtYanıtla
burakk:

Keşke kitapta yazacaklarını antrenörlük döneminde uygulasaydın da büyük takımları çalıştırıp onlarla başarılı olsaydın.

32
0
yanıtYanıtla
Kemal Yavuz:

Bu Güvenç efendi niye konusuyor acaba? Kitap yazacakmista, Harvard'da okuyacaklarmis mis. Ya teknik direktör demek için 40 sahit lazim. Okadar anlasaydi bu isten, futbolu bilseydi, çalistirdigi takimlarda basarili olurdu Türkiyede. Global ortamlara göre konusuyor, Harvard falan ama daha Türkiye içersinde basarisi yok, gelmis konusuyor amatör.

25
1
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

sınırları TR ICINDE OLAN GUVENC HOCA KONUSTUĞU KELIMEYE BAK NURI SAHINDE DESEYDI BENIM KARIYERIM AVRUPA TURKIYE BEN HARVARD OKUDUM MEZUN OLDUN SEN IN KARIYERIN EBLLI TR CUMHURIYTI ICINDE KLASMAN OLARAK CALISTIRDIĞIN TAKIMLAR UST SEVIYE TAKIMLARI DEĞİL MEZUN OLDUĞUN UNIVERSITE NERESI TURKIYEDE BELLI BIR BASARI DUNYA CAPINDA TANINIRLIĞI NEDIR DIYEMI SORMASI LAZIMDI BOŞ KONUSMA YAPMIS GUVEN HOCA DAHA MANTIKLI ACIKLAMA YAPABILIRDI CUNKU ACIKLAMANIN UCU COK ACIK HER YERE CEKILEBILIR

20
2
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

GÜVENÇ KURTAR sen iyice bunadın.yorumculuk bıle yapamıyorsun ve ne konuştugunu bilmiyon sen nasıl hocalık yaptın.nıye FB.bundan 1.2.hafta öncede 9 kişi kalan KARAGUM de kendı sahasın da yenemedı,ne alaka.ilk defamı bır takım yenılıyor veya takılıyor..boş konuşma...

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title