Haberler

Süper Kupa oynanacak mı? Özbek Koç ve Büyükekşi toplantısıdan karar çıktı

Güncelleme:

Süper Kupa finali öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi durum değerlendirmesi yapmak üzere buluştu. Toplantıda Süper Kupa'nın oynanmasına karar verildi. Mücadele saat 20.45'te başlayacak.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile durum değerlendirmesi ve toplantı yapmak üzere Büyükekşi'nin bulunduğu otele gitti. Yapılan toplantıda finalin oynanmasına karar verildi.

KARAR ÇIKTI

TFF ile durum değerlendirmesi yapmak için Büyükekşi'nin bulunduğu otele giden başkanların toplantısından çıkan karar Süper Kupa finalinin oynanması yönünde.

DEV FİNAL OYNANACAK

TFF Başkanı Büyükekşi ve başkanlar arasında yapılan toplantının ardından Süper Kupa maçı için oynama kararı çıktı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı planlandığı gibi oynanacak. İki ezeli rakip arasındaki mücadele saat 20.45'te başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Büyükekşi Dursun Özbek Galatasaray Süper Kupa Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Ahmet Say:

Boşuna show peşinde koşmayın mecbur çıkacaksınız maça siz istediniz şimdi müslümanları kötülemeye çalışmayın

51
184
yanıtYanıtla
Çağatay Çetin:

sen çok müslümansın ya...

yanıt111
yanıt26
Mehmet Vatandaş:

hangi müslüman suudiler mi:)))))

yanıt1
yanıt0
türkün gücü:

:) HERKES PRİM PEŞİNDE BU MAÇ YUNANISTAN DA OYNANSA NE OLACAKTI SAVAŞ MI EDİCEKTİK VEYA ERMENİSTANDA ÜLKENİN DIŞINA CIKIYORSAN GİTTİĞİN ÜLKEYE SAYGI DUYACAKSIN BUNUN TÜRKLÜKLE ALAKASI YOK MADEM VARSA O ZAMAN BUTUN AVRUPADA YAŞAYAN TÜRKLER BIRAKSIN YAŞADIKLARI ÜLKELERİ DÖNSÜNLER YURTLARINA

34
110
yanıtYanıtla
türkün gücü:

İŞİN TRAJİK YANI :) 3 YERLİ 8 YABANCILI OYNATILAN TAKIMLARIN MİLLİ MARŞ A TAKILMASI NE ACI İCARDİ İLE FRED İSTİKLAL MARSINI OKUR BİZİM İCİN :)

42
86
yanıtYanıtla
Soner Yildirim:

Ne oldu! o kadar rüzgar yaptılar. Boş laf hep. İnsanları bir yöne doğru kanalize ediyorlar. İki başkan da sözünde durmadiklarindan istifa etsinler. Sanırım bu söylemleri yalan oluyor. Dimi. Müfteri mi diyorlar.

20
9
yanıtYanıtla
Soner Yildirim:

Ne diyeyim oldu o kadar rüzgar yaptılar

16
9
yanıtYanıtla
Scott Eastwood:

Fener in ne kadar sert kalles oynadigini gorduk , insallah hakem sert oyuna musade etmezse gs yener .

3
19
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Vatan severlik böyle ise lütfen siz bu vatana bu Türkiye’ye gelmeyin orda kalın

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title