Haberler

    Stoke City'den Chelsea'ye Sürpriz!: 3-2

    Premier Lig'de oynadığı son 11 maçta sadece 1 galibiyet elde eden Stoke City, zirve mücadelese veren Chelsea'yi son dakika golüyle 3-2 mağlup etmeyi başardı!

    Maça baskılı başlayan Chelsea'nin golü bulması da çok uzun sürmedi. 9 dakikada John Obi Mikel'in pasında Schürrle topu köşeye bıraktı ve Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi. Sonraki dakikalarda tempo biraz düştü ve oyun genel olarak orta saha mücadelesine döndü. 42. dakikada Arnautovic'in kullandığı kornerde Chelsea savunmasından önce topa müdahale etmeyi başaran Peter Crouch skora dengeyi getirdi ve ilk 45 dakika 1-1'lik skorla sona erdi.

    Stoke City ikinci yarıya da golle başladı. 50. dakikada Walters'ın pasında Ireland düzgün bir vuruşla Cech'i avladı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Ancak mavilerin bu gole yanıtı çok geçmedi. 3 dakika sonra gelişen Chelsea atağında Schürrle, ceza sahası dışında güzel bir vuruşla hem kendisinin hem de Chelsea'nin ikinci golünü kaydetti. 57. dakikada Schürrle yine tehlikeli geldi ancak şutu direkte patladı. 67. dakikada Stoke City atağında Ireland'ın vuruşunda top direğin yanından dışarı çıktı. 75. dakikada Samuel Eto'o'nun konuk ekip adına geliştirdiği ataktan da sonuç çıkmadı. Karşılaşmanın böyle bitmesi beklenirken, 90. dakikada Assaidi sahneye çıktı. Ireland'ın pasıyla ceza sahasına doğru sokulan Assaidi, güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve karşılaşmanın skorunu belirledi: 3-2!

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    John Obi Mikel Peter Crouch Stoke City Chelsea Spor Haberler Son Dakika

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

    AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

    AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    Bakmadan Geçme

    Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı helal mi, caiz mi? Postpartum (doğum sonrası) depresyon nedir? DOLAR BUGÜN NE KADAR? #128176 16 Mayıs 2024 dolar / euro bugün kaç TL? #128184 Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952
    Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

    Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title