Haberler

Sinan Engin: Batshuayi ligin en iyi forvetidir ve 20 gol atar

Güncelleme:

Beyaz Futbol programı yorumcusu Sinan Engin, Karagümrük'ü 1-0 yenen Beşiktaş'a övgüler yağdırdı. Engin, "Bu kadro ligin üstünde. Ön taraf mükemmel oldu. Alex de fiziğini düzelttiği zaman Beşiktaş maçları farklı kazanır. Batshuayi'ye ligin en iyi forveti diyebiliriz. 20 golü geçer ama 30 tane de kaçırır. Öyle bonkör. Çok iyi futbolcu" dedi.

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş'ın Karagümrük'ü 1-0 yendiği karşılaşmayı Sinan Engin Beyaz TV'de yorumladı. Engin, Beşiktaş hakkında dikkat çeken yorumlar yaptı.

İşte Engin'in yorumları:

"Önemli olan kazanmak, üç puandı. Tüm oyuncuların fizik olarak hazır olmadığı Beşiktaş gördük. Bir de ikinci yarıyı 10 kişi oynuyorsun. Geçen hafta 2 puan gitti, bir de burada puan kaybetseydi yazık olurdu. Bir de bu kadar pozisyon kaçırdıktan sonra çok yazık olurdu.

Sinan Engin: Batshuayi ligin en iyi forvetidir ve 20 gol atar

"50 POZİSYONA GİRER"

Batshuayi 20 golün üzerinde gol atar, 50 golün üzerinde pozisyonuna girer, 30 tane de kaçırır. Öyle çok bonkör arkadaş. Çok iyi futbolcu.

"KALİTE ORTADA"

Larin de iyi değil ama kalite ortada. Teixeira da hazır değil fizik olarak. Beşiktaş'ın yıldızları, klas dediğimiz oyuncuları yüzde 60-70'le oynuyor. Arka arkaya maç oynamak önemli. Beşiktaş takımı çok iyi takım, ligin üzerinde bir kadrosu var. Fiziği de düzelttiğim zaman bütün maçlarını farklı kazanır.

Sinan Engin: Batshuayi ligin en iyi forvetidir ve 20 gol atar

"YABANCI KURALI EL KOL BAĞLIYOR"

Bakıyorsun ilk yarı 5-6, ikinci yarı 3-4 tane kaçtı 6-7 bulursun. 6-2 falan biticek maçtı. Müthiş bir takım savunması var, müthiş savunma yapıyorlar. Yabancı kuralı elini kolunu bağlıyor. Bugün Atiba yedek kalıyor düşünebiliyor musunuz? Bütün takımlar için geçerli ama en çok Beşiktaş'ı zarara sokuyor diyebilirsiniz.

Sinan Engin: Batshuayi ligin en iyi forvetidir ve 20 gol atar

"SALİH'İN KIRMIZISI ACEMİCE"

Salih'in kırmızı kartı çok acemice, Jimmy Durmaz'ın yaptığı aynısı gibiydi. Salih'e gösteren Jimmy'e de göstermesi gerekiyordu. Ayaklarla tendonlara vurmayalım, elleri de açmayalım diye dikkat etmeleri lazım. Hakemler de insiyatiflerini kullanması lazım. İki oyuncuya da farklı kullandı. Çok önemli olgunlaşan atak da değil, kırmızı kart vermeyebilirdi.

"BEŞİKTAŞ 7 GOL ATABİLİRDİ"

Bu kadar riskli, bu kadar laubali oynanır mı? Karagümrük hocası bunu özellikle mi söylüyor. Fazla pastan top kaybettiler. Sürekli pas yaparak arkaya top atmaya çalıştılar. Bu oyun sistemiyle çok canı yanar Karagümrük'ün. Rakibin sana pres yaparsa hataya zorlar. Beşiktaş biraz şanslı ve becerikli olsaydı 7 gol falan olurdu.

Sinan Engin: Batshuayi ligin en iyi forvetidir ve 20 gol atar

"TEİXEİRA ÇOK KLAS"

Bu vuruşun öncesinde Beşiktaş'ın sağından geldi, rakibi hataya zorlayacak. Teixeira kendini kanıtlamış oyuncu. Fizik olarak çok iyi durumda değil, belki de en zayıf o, takım arkadaşlarına göre. Belki 2-3 gol de atabilirdi. Çok klas ve akıllı oyuncu. Ön tarafı müthiş oldu Beşiktaş'ın. 10 üzerinden 9 Beşiktaş'ın kadrosu.

Sinan Engin: Batshuayi ligin en iyi forvetidir ve 20 gol atar

"ABOUBAKAR DAHA GOLCÜ"

Aboubakar daha kuvvetli, daha golcü mesela. Batshuayi çok yetenekli bir oyuncu. Ligin en iyi santraforu diyebiliriz onun için. Nokta transferler yapıyorlar."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Karagümrükspor Beyaz Futbol Sinan Engin Beşiktaş Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı helal mi, caiz mi? Postpartum (doğum sonrası) depresyon nedir? DOLAR BUGÜN NE KADAR? #128176 16 Mayıs 2024 dolar / euro bugün kaç TL? #128184 Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500

Yorumlar (7)

Eren İsmail:

Yıllardır futbolun içinde halen futbolda ne olacağının belli olmadığını öğrenmemiz vatandas. Tek maçla çözdü adam

30
4
yanıtYanıtla
Ufuk Temizkan:

yav geç bunları iki hafta oldu sallıyon yine erkenden gol kralını buldun

24
5
yanıtYanıtla
Rüya Ören:

Daha çok erken açıklama yapmış .Beşiktaş Avrupa maçı oynamadı. Galatasaray bir ayda on resmi maç oynadı. Fenerbahçe yedi maç oynadı .Beşiktaş üç maç oynadı. On maç sonra ve şampiyonlar ligi oynamış bir takımdan sonra bu yorumu yaparsa ligin ne tarafında kalır anlaşılır.

25
2
yanıtYanıtla
cenker :

shinji kagawa ilk maçında hatrick yapmıştı sonra esamesi okunmadı bir maçta kral ilan edilen alex texeira yı alex de souza yla karşılaştıran tv kanalları bile oldu bu fosillerle türk futbolu arpa boy ilerlemez

24
3
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Hey allahım dün akşam adam iyi oynadı diye şimdi den böyle konuşuyor bir maça bakarak , Türk futbolu bunların yüzünden geriliyor

22
4
yanıtYanıtla
Tugay Uslu:

Sinan engin yabanci kuralini geri getiren besiktas ahmet nur cebi ve senol gunestir noldu simdi iyi transferler yapincami kural akliniza geldi

8
2
yanıtYanıtla
mojo risin:

Verrrrr gazı sinan verrr nasıl olsa aksi olduğunda yine oraya çıkıp üflüyosunn..salla ordan nolacak..

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title