Haberler

Samsunspor'da Tki Tavşanlı Linyitspor Hazırlıkları

Kulüp Başkanı Kar: "TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı ligde oynayacağımız en zor maçlardan bir tanesi"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un başkanı Emin Kar, "TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı ligde oynayacağımız en zor maçlardan bir tanesi" dedi.

Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda alınan 3-1'lik İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra futbolcuların TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına oldukça moralli hazırlandığını söyledi.

Ligde hiç bir takımı küçümsemediklerine işaret eden Kar, "TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı ligde oynayacağımız en zor maçlardan bir tanesi. TKİ Tavşanlı Linyitspor takımı puan sıralamasında ligin altlarında olmaması kimseyi sevindirmesin. Bu ligde herkes birbirini yenebilir. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı zor geçecek. Onlar da hafta boyunca birkaç oyuncu alarak takımlarını güçlendirdiler. Mutlaka onlar da bizim maçı çıkış olarak görecekler. Biz kendi sahamızda iyi oynayıp taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının "20 Ocak faciası"na rastlaması nedeniyle Samsunspor için ayrı bir önem kazandığını belirten Kar, "İçinde benim de bulunduğum Samsunsporumuzun kafilesi 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken trafik kazası geçirmişti. Kazanın 25. yılından bir gün önce TKİ Tavşanlı Linyitspor ile kendi sahamızda karşılaşacağız onun için anlamlı bir maç olacak. Galibiyeti şehitlerimize ve ailelerine armağan etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Samsunspor pazar günü sahasında oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. İdmana sakat olan Cemil Adıcan katılmadı, hafif sakatlığı bulunan Canberk Aydın takımdan ayrı koştu. - Samsun

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Tki Tavşanlı Linyitspor Samsunspor Emin Kar Spor Haberler

title