Haberler

"Şampiyonluğa İlk Gün Gibi İnanıyorum"

Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman Fenerbahçe'yle İlgili Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Futbol Şubesi Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını sonuna kadar kovalayacağını belirterek, ''Şampiyonluğa birinci günkü gibi inanıyorum'' dedi.

Samandıra'da Can Bartu Tesisleri'nde antrenmandan sonra basın mensuplarının yanına gelen Aykut Kocaman, ''Birisinin durumu anlatmaya ihtiyacı var. Bunu yapması gereken kişilerden biri ben olduğumu düşündüğüm için buradayım. Her sorunuzu cevaplamaya hazırım'' diyerek, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna olan inancının devam ettiğini belirten Kocaman, ''Şampiyonluğa birinci gün nasıl inanıyorsam bugün de inanıyorum. Fenerbahçe şampiyonluk şansını sonuna kadar kovalayacaktır. Bu kudrette olduğumuzu 2 hafta öncesine kadar gösterdik'' dedi.

Kocaman, ''Fenerbahçe taraftarı sizin artık sahaya inmenizi istiyor. Kaçmak üzere olan bir şampiyonlukta sahaya iner misiniz?'' sorusu üzerine, ''Daum'un yerine gelmek gibi bir düşüncem asla ve asla yok. Böyle bir tasarrufum asla olmadı, asla da olmayacak'' diye konuştu.

-''SEZON SONUNDA DEĞERLENDİRME YAPACAĞIM''-

Aykut Kocaman, sezon sonunda pozisyonuyla ilgili bir değerlendirme yapacağını söyledi.

''Görevi bırakacak mısınız?'' sorusuna Kocaman, ''Hayır, değerlendirme başka bir şey. 15 Mayısta değerlendirmemi yapacağım. Bu pozisyonlar bugün profesyoneller tarafından yapılıyor, böyle de yapılmalı. Uygulama doğru, devam etmeli. Bu benimle kaim bir şey değil, devam etmeli'' karşılığını verdi

-''DAUM İLE İLİŞKİM İLK GÜNKÜ GİBİ''-

Aykut Kocaman, Daum ile ilişkisinin geldiği ilk günkü gibi olduğunu söyledi.

Bu ilişkinin sonuçlarla alakası olmadığını dile getiren Kocaman, ''Sayın Daum ile bir arada olduğum ilk günden şu ana kadarki ilişki zincirimiz aynı şekilde sürüyor. Benim tarafımdan olumsuz söylenecek hiçbir şey yok'' dedi.

-''HİÇBİR ŞEY TAMAMEN BENİM İSTEĞİMDE DEĞİL''-

Aykut Kocaman, ''Gökhan Ünal'ın transferi tamamen sizin isteğinizle mi oldu?'' şeklindeki soru üzerine, ''Sportif direktörlük bugünkü kulüplerdeki yapılanma itibariyle bireysel anlamda her şeyi özgürce yapacağınız bir yer değil, öyle de olmamalı zaten. Bu hocanın da bilgisi dahilinde bir transfer, ama aynı zamanda yönetim kuruluyla beraber ortak karar aldığımız transferlerden bir tanesiydi '' diye konuştu.

-''SIKINTI VAR''-

Aykut Kocaman, ''Futbolcuların Daum ile çok iyi anlaşılamadığı, birbirleri arasında kutuplaşmalar olduğu söyleniyor. Size gelen bir şey var mı? sorusu üzerine, ''Bu olaylar bizim kendi iç bünyemizi ilgilendiren şeyler. Bununla ilgili yorum yapmama hakkım sabittir. Sıkıntı var, ama sıkıntı dediğim şey şu anda istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Sıkıntı varsa bu sıkıntıyı yaratanlar da vardır veya yaratan etkenler vardır. Bizim işimiz de en kısa sürede bu tip sıkıntıları ber taraf etmek'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title